Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Pääsiäisen starttaus

Minulla oli tänään viimeinen työpäivä ennen pääsiäispyhien alkua, ja täytyy kyllä sanoa, että olen niin tämän 5 päivän vapaan tarpeessa, sillä töissä on ollut viime aikoina melkoinen "hulabaloo". Vietän pääsiäistä sukuloimalla ja kotosalla. Aijon ulkoilla, kuvailla, lueskella, levätä ja nautiskella vapaista. Millaisia suunnitelmia teillä on pyhiksi? Vietättekö pääsiäistä perinteisesti ja onko teillä omia pääsiäis traditioita? Tiedän, että ainakin pohjanmaalla päin poltetaan pääsiäistulia/ kokkoja. Maalataanko teillä kananmunia, onko pääsiäisruohot istutettu ja kuuluuko lammas ja mämmi pääsiäispöytäänne?Tänään monessa perheessä taidetaan seurata säätiedotuksia tarkasti, sillä kevättä odotellaan jo kovasti ja kun on vapaata ja aikaa ulkoilla, tietysti sitä toivoo kivoja säitä. Usein Pitkäperjantaisin on ankeaa, harmaata ja räntääkin on pukannut usein juuri silloin taivaan täydeltä.On paljon myös ihmisiä, jotka eivät perusta juhlapyhistä, vaan kokevat ne enemmänkin mukavina pitkinä vapaina. Uskonnollis taustaiset juhlapyhät ovat osa vuoden kiertoamme ja katkovat vuoden varrella mukavasti arjen. Jokainen voi valita oman tapansa miten niitä viettää. Minä suuntaan muutamaksi päiväksi siis sukuloimaan ja palaan mitä ilmeisemmin blogin pariin taas lauantaina.Toivotan teille kaikille lukijoilleni oikein mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä!!

3 kommenttia:

  1. Minulla on vielä kaksi työpäivää ja sitten saamme pääsiäisvieraita kotiin kyläilemään pariksi yöksi. Mukavaa. Toiveissa leppoisaa yhteisoloa ja pakolliset rahkapullat tietenkin.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos