Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 7. huhtikuuta 2017

Monta luontoelämystä päivässä

Mietin aamulla, että kuinkakohan monta luontoelämystä voi kokea yhden päivän aikana? Aamutuimaan auringon nousun aikaan oli aivan huikean kaunis taivaanranta...värien ilotulitus jälleen kerran! Pysäkille kävellessäni kuuntelin linnun laulua ja yritin erottaa eri lintujen ääniä,  Sitten näin joutsen parin lentävän taivaalla, bussin ikkunasta ihastelin meren rannassa uiskentelevia sotkia. Kotimatkalla katselin rastaita, sinivuokkoja ja maasta työntyviä uusia vihreitä kasvien lehtiä ja kukkapenkistä esiin työntyviä kevätkukkia. Illalla ihmettelin melko ravakkaa sadekuuroa!!


Kuten huomaatte, aika monta luontokokemusta yhdelle päivälle, olen ilmeisen hyvä havaitsemaan yhtä ja toista luontoon liittyvää ja se johtuu puhtaasti siitä syystä, että olen luonnosta niin kiinnostunut:) Väittäisin myös, että valokuvaus harrastus avaa ihmisen aistit apposen auki, havaitsee monia asioita ja yksityiskohtia, joita ei välttämättä muuten olisi tullut havainneeksi lainkaan.


Näin keväällä luontoa on erityisen kiva seurata, kun niin paljon tapahtuu, tuntuu, että muutamassa päivässä ympäristössä ehtii jo tapahtua vaikka mitä. Olisi mukavaa käydä lintutornilla tai luontopolulla vähän katselemassa kevään edistymistä. Eilen illalla kylvin pääsiäisruohot, katsotaan nyt kauanko kestää, että ne itävät?Mukavaa viikonlopun alkua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos