Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Minkäs sitä itselleen voi?


Nyt se on sitten aloitettu, pääsiäisjutut, vaikka eilen vasta suunnittelin , niin tänään ne kannettiin sitten kuitenkin jo kotiin:) no ne kevään tuojat; Ruukkunarsissit! Ei haittaa vaikka pyryttäisi tai pakastaisi nämä sissit kestävät ulkosalla pikkupakkasetkin.Näin vaatimattomia, nupullisia ja pieniä narsissini vielä ovat, ostinkin tarkoituksella mahdollisimman nupulliset kukat, jotta olisivat sitten pääsiäisenä vielä kauniit.


Eilen bongasin luonnossa tällaisen...lienee kookospähkinän kuori?? Ehkä siinä on talvehtinut joku koko talven.


Kuten olin suunnitellut eilen vaihtavani kukkaraukoilleni uudet mullat,  niin sain kuin sainkin  hommat alkuun...projekti tosin jatkuu vielä vähän ja ne pääsiäisruohotkin pitää vielä kylvää. Toivon totisesti,  että kukkaressuni tuosta nyt kevään edetessä uudessa mullassa ja ruukussa piristyisi. Uusia lehtiä kukka on kuitenkin intoutunut puskemaan esiin kevään kunniaksi:)Olen edelleenkin tosi ihastunut tuohon munankuorikulhooni, jonka siis eilen löysin kirpparilta. Kulhossa ei ole mitään leimoja tai signeerauksia, epäilenkin että se on jonkun  harrastelija keraamikon kaunis tuotos.Mukavaa sunnuntain jatkoa!

1 kommentti:

  1. Ihanat narsissit! Meidänkin parvekkeelle muutti niitä viikko sitten ja hyvin ovat kestäneet :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos