Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 18. huhtikuuta 2017

Ja seuraavia vapaita odottelemaan

Eipä uskoisi kun katselee ikkunasta ulos, kaunista auringonpaisteista sätilaa, miten kylmä ulkona on!! Myönnän, että puolestani saisi jo alkaa lämmetä...ei enää yhtään nappaa talvivaatteet, joutaisivat jo odottelemaan ensi talvea! Miltäs se lomien jälkeinen arkeen paluu nyt sitten "maistui"? Minulla päivä oli edelleenkin lähes yhtä hektinen, kuin ennen pyhiäkin ja työpäivä menikin nopeasti, tuntuu, että kaipaisin pikku päikkäreitä:)


Heti näin pääsiäisen jälkeen ajatukset käänyyvät jo vappuun, nimittäin mietin jo eilen, että ensi viikonloppuna voisi tehdä vapuksi simaa. Onko teillä tapana valmistaa itse simaa, vai lähteekö pullot marketista mukaan? Monet tekevät vapuksi itse myös munkkeja tai rosetteja.Olisi niin kiva, jos nämä säät lämpenesivät juuri sopivasti vapuksi,  saahan sitä haaveilla:) Monilla vappupiknik kuuluu ehdottomasti vapun perinteisiin...ja ihanahan sitä olisikin viettää ulkosalla jos se sääkin suosisi.


Tuntuu aika kivalta, että tosiaankin parin viikon kuluttua ollaan jo toukokuussa! Monilla työpaikoilla on alettu kovasti myös suunnittelemaan kesälomia ja ihmiset puhuvatkin jo kesän lomasuunitelmistaan, jokos siellä on mietitty miten tuleva loma tullaan viettämään? Itse mietin juuri tänään jossakin välissä päivällä, että pitäisi varmaan laittaa loma-anomus vetämään...meillä saa kyllä lomansa silloin kun haluaa. Monilla työpaikoilla on myös ns. kiertävä systeemi, tai koko toimisto on jonkun määrätyn periodin kokonaan suljettuna.


Eikös se niin ole, että hyvin suuniteltu on puoliksi tehty...joten seuraavia vapaita sitten vaan odottelemaan ja suunittelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos