Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 10. huhtikuuta 2017

Hetken lumo

Tänään tuli pohdittua miespuolisen kolleegan kanssa hetkessä elämisen tärkeyttä. Paljon puhutaan "sitku-ihmisistä" , he ovat niitä jotka odottelevat sopivaa hetkeä tehdäkseen jotakin, odottelevat jotakin mitä ei ehkä koskaan tule, ja mitäs sitten? No, jäi sitten kokematta ja tekemättä, kun sitä sopivaa hetkeä ei  milloinkaan löytynyt, aika surkeaa,  vai mitä mieltä olette? Nyt kevään edetessä melko nopeaa tahtia, tulee eittämättä jo miettineeksi tulevaa kesääkin...
 Sinivuokoissa on hauskoja väri variaatioita


Useimmilla meistä taitaa ajatukset olla jo tulevissa pääsiäis vapaissa, helatorstaissa ja vapussa kuitekin ennen kesää ja mietitään myös mitä tehtäisiin, kun on niitä vapaita ja pohditaan mahdollisia säätiloja. Jokainen toivoo aurinkoisia ja lämpimiä kelejä, kun kerran olisi mahdollisuus nautiskella niistä. Kannattaisi kuitenkin nauttia hetken lumosta; perheenjäsenten ja ystävien seurasta ja siitä mitä meillä itse kullakin on, eikä pohtia puutteita tai säätiloja liiaksi. Monta elämystä ja hetkeä hukataan, kun ei osata nauttia hetkistä tässä ja nyt, vaan haikaillaan yhtä ja toista. Odotellaan jotakin, muttei oikein edes itse tiedetä että mitä.


Mustarastas


Tiklit, joita en muista aiemmin nähneeniHetken lumoissa olin myös kun bongasin tänään  kotimatkalla sinitiaisenkin;) siitä en tosin saanut kuvaa, harmi! Yksi pienen pieni hetki voi säilyä muistoissa ihmisen iän. Jossakin kohtaamisessa, katseessa tai kokemuksessa voi olla se hetken lumo, mikä järisyttää emotionaalisesti jokaista kropan sopukkaa tai herkistää kyyneliin tai johonkin toiseen mielettömään tunnemyrskyyn.Otetaan kaikki irti hetken lumoista ja mukavaa alkanutta viikkoa!!
1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos