Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 28. huhtikuuta 2017

Hemmottele itseäsi ja vappu viikonloppu

Mukavaa perjantai iltaa...vappu viikonloppu on sitten alkanut, töissä nautittiin vappujätskit kevään kunniaksi ja simat ja munkit maisteltu myös töissä. Minä hemmottelin tänään pitkästä aikaa ihan itseäni, kävin kampaajalla, kyllä kampaamo käynti voikin tuntua ihanalta; ilme ja mieli piristyy kummasti, kun on hiukset kunnossa:)


Ja ainakin täällä on ollut huippu ihana ilta, ei kovin lämmin, mutta keväistä, aurinkoista ja kaunista...aamulla ja vielä iltapäivällä oli kova sumu. Perjantai on muuten loistava päivä viikon päätteeksi hemmotella itseään, toki muitakin, jos siltä tuntuu:) Joskus on kiva ostaa herkkuja, käydä ostoksilla ja ostaa jotakin kivaa ihan itselleen, hemmotella itseään oikein kunnolla, olet sen ansainnut!


Vappu alkaa kolkutella jo pian kulman takaa...ja monilla on perinteitä sen vieton suhteen...ja tähän viikonloppuun tuleekin sitten päivä lisää tämän kevään juhlan vuoksi, kukaan ei varmaan ole siitä kovin pahoillaan:) Eikä postausta ilman sääasioita...kova tuuli ja sadealue on kuulemma lähestymässä meitä...todettiin juuri äsken tv:ssä!!Mukavaa vappu viikonloppua:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos