Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 3. maaliskuuta 2017

Kohti viikonloppua

Olisiko aika taas ottaa pari kirjainta,  elämäni aakkosista tähän perjantai postauksen alkuun: O, P  ja Q vuorossa tällä kertaa. O niinkuin onni, sitä  jokainen varmaan osakseen toivoo,  P, kuin profiili, tänä päivänä meistä monilla on fb, insta ja monta muutakin profiilia, onko sinulla? Q, tähän en nyt kyllä keksi mitään, joten otetaanpas yksi vielä lisää; R,... no... kaunis sana: rakas;)


Oletko suunitellut jotakin puuhaa viikonlopuksi? Minun viikonlopun tekemiseni määräytyvät  useimmiten osittain sääolosuhteiden mukaan, jos sunnuntaina on aurinkoista, se tietää ulkoilua. Huomiseksi on  ilmeisesti vielä luvattu pilvistä,  mutta vähitellen kirkastuvaa ja pakastuvaa, mukavaa...


Voi olla, että pistäydyn myös kirppikselle, en olekaan vähään aikaan käynyt...ei voi tietää, jos sattuisi löytymään jotakin mielenkiintoista?

Muuten viikonloppu taitaa kulua ihan vaan normi puuhissa, nyt ei ole suunniteltu mitään sen kummempia. Tänään tulee vain tällainen "minipostaus", huomenna sitten lisää kuulumisia. Hyvää ja toivottavasti aurinkoistakin viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos