Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Valokuvauksesta kiinostuneille menovinkki

Terkkuja vaan täältä "sairastuvalta"...hyvin täällä voidaan, hakeuduin hyvissä ajoin sinne lääkäriin ja olkapääni ei äitynyt pahaksi, melkoinen helpotus, huoh!

Mikäli et ole vielä tehnyt ensi viikonlopun suunnitelmia ja valokuvaat,  saattaisi oheisesta tapahtumasta viikonlopuksi löytyä mielenkiintoista tekemistä:

GoExpo | Messukeskus | 17. - 19.3.2017

Kuva & Kamera

Pohjoismaiden suurin kuva-tapahtuma esittelee monipuolisesti kaikkea valo -ja videokuvaamiseen, kuvankäsittelyyn, editointiin, kuvan valmistamiseen, julkaisuun ja tulostamiseen liittyvää. Messuilla on useita ohjelmalavoja, joiden korkeatasoiset esiintyjät tarjoavat paljon ajankohtaista asiaa ja opittavaa. Messulipun hinnalla saat tuhdin annoksen hyödyllistä tietoa kaikesta kuvaamiseen liittyvästä.Itse inostuin tästä melkoisesti ja tekisi ehdottomasti mieli mennä paikanpäälle. Eikä vähiten siksi, että tapahtumassa on mahdollisuus kameran puhdistukseen messuhintaan ja kuten olen kertonutkin, kamerani todella tarvitsee kipeästi puhdistusta.Messuilla on mielenkiintoisia luentoja, "second hand" tyyppinen valokuvaamiseen liityvä myyntipiste, valokuvanäyttelyjä huippukuvaajien otoksista. Luontokuvia, vinkkejä ja opastusta kuvaamiseen ja ideoita.


GoExpo messutapahtumahan on iso tapahtuma, esillä on paljon eri näytteilleasettajia, liikuntaan, retkeilyyn, pyöräilyyn, kuntoiluun, golfiin, pallopeleihin, hevosiin keskittyvät
ja lisäksi vuoden retkikohde, sekä tanssikilpailu.

Aurinkoista keskiviikkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos