Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 31. maaliskuuta 2017

Valkoinen "järkytys"

Onneksi on perjantai,  nimittäin tuntuu ihan siltä, että tarvitsen nyt tämän viikonlopun, vaikka viikko onkin mennyt nopeasti. Otsikko tässä postauksessani kertoo aamuni tunnelmista...nimittäin yön aikana oli pääkaupunkiseutu peittynyt melko paksuun  lumipeitteeseen,  kyllä!! Lunta oli viitisen senttiä, ehkä enemmänkin ja lisää tuprutteli. Pidän kyllä lumesta,  mutta en tähän aikaan vuodesta! Minä odotan jo kevättä, lämpöä ja aurknkoisia päiviä, en mitään takatalvea.


Ei sitten tainnut onnistua se minun kameran puhdistukseni...täytyy viedä se näytille ammattilaiselle,  jotta saan tietää olenko tuhonnut kamerani.Toivon  totisesti, että en, nimittäin ellen pääse kuvaamaan, saan vieroitusoireita aivan varmasti. Kuvaaminen on  minulle todella tärkeä harrastus. Tähän kohtaan,  en liioin pysty ostamaan uutta kameraa, en mitenkään. Joskus on vaan parasta jättää asiat ammattilaisten hoidettaviksi ja tässä kohtaa minun olisi pitänyt tajuta tehdä juuri niin. Harmittaa oma tyhmyyteni ihan vietävästi!!


Kevät on jännää aikaa, sinivuokot kukki juuri päivä pari sitten ja tänä aamuna oli sitten se "valkoinen järkytys" vastassa...no, uusi lumi vanhan surma, niinhän sitä sanotaan. Huomenna on tarkoitus käydä kuvaamassa sen verran edes, että selviää millaisia kuvia saan otettua tuolla kamerallani. Oletteko jo kuulleet muuten peilittömästä järjestelmäkamerasta, jotka ovat kuulemma kovassa nosteessa?
Näitä on kuitenkin ollut jo muutamia vuosia, oletko tutustunut jo tai onko sinulla jo mahdollisesti sellainen , olisi kiva kuulla kokemuksianne.

Peilitön järjestelmäkamera


Sony NEX-5

Olympus OM-D E-M1
Peilitön järjestelmäkamera on vaihdettavillaobjektiiveilla varustettu järjestelmäkameraluokkajossa etsimeen tuleva kuva muodostetaan sähköisesti valokuvan muodostavalta kennollta tulevasta kuvasignaalista. Ero yleisimpään järjestelmäkameraluokkaan, yksisilmäisiin peiliheijastuskameroihin, on siis objektiivin ja kennon (filmin) välissä olevan peilin puuttuminen. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos