Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 17. maaliskuuta 2017

Tekee sitten sitä kevättä!

Ei sitten tuntunut ihan tänä aamuna samanlaiselta, kuin eilen! Tuuli melkoisesti ja vettä vihmoi, jos sanotaan, että syysyönä voi olla monenlaista säätä...niin kyllä tämä kevätkin tuntuu heittelevän yhtä jos toista tarjottimelleen!! Onneksi sain nautittua eilisestä ihanasta kevätpäivästä, toivottavasti tekin. Mutta tänään on säästä huolimatta kuitenkin perjantai ja viikonloppu alkanut meistä jo useimmille, ellei sitten satu olemaan viikonloppuaan töissä, ja jos on, niin sitten luultavasti on viikolla vapaapäiviä, ja sekin on tosi mukavaa.


Meren jäälle oli jo yön aikana kertynyt runsas vesikerros ja se meren jää näyttikin mustanpuhuvalta. Kukkapenkeistä työntyy vihreää jo ylös, yli 8-asteen päivälämpötilat saa kevään ryöpsähtämään nopeasti kasvuun, silmutkin  ovat pulleita jo. Lämpöaallot tietysti myös jouduttavat lintujen kevätmuuttoa. Luontoharrastajille kevät onkin oivallisen mielenkiintoista havainnointi aikaa.


Ilmatyynyaluksellakaan ei taida enää olla täällä pääkaupunkiseudulla  ainakaan asiaa jäille, ja avantouintikoppikin joutaa kohta jo varastoon;)


Viikonlopulle on nyt lupailtu ihan kelpo säätä, sunnuntaiksi varsinkin, ja alkuviikoksi taas epävakaisempaa, sanalla sanoen: Kevät keikkuen tulevi. Pääsiäisenäkin on joinakin vuosina koettu ihania kevätpäiviä tai sitten hankia ja korkeita nietoksia, osittain tämän toki selittää pääsiäisen vietto eri aikaan eri vuosina.Kevätaurinko saa myös kotona ikävästi kaiken pölyn ja likaiset ikkunat näyttämään entistä likaisemmilta, joten kohta pitää ryhtyä siihen kevätsiivoukseen, mikä sinänsä ei kuulosta yhtään hullummalta, saa pirteän kevätilmeen kotiinkin. Ja ne talvivaatteet saa vihdoinkin pestä ja pakata odottelemaan ensi talvea. Kadun vierustojen likaiset lumikasat sulavat ja harjakoneet aloittavat joka keväisen siivousurakkansa-kevät etenee, muutamista takapakeista huolimatta.


Oikein mukavaa ja toivottavasti aurinkoistakin viikonloppua!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos