Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Sumuisen aamun kulkija

Tämä aamu verhoutui auringon nousun jälkeen paksuun sumuun. Olin  tapani mukaan aikaisin hereillä ja innokas lähtemään ulos, harmaa aamu kuitenkin mietitytti...pohdin, että  millaisia kuvia saa tällaisessa aamussa otettua? Päästyäni perille näin hädin tuskin muutamia metrejä eteeni  ja kylmän kostea pieni tuulenvirekkään ei piristänyt kauheasti,  päätin kuitenkin jatkaa matkaa kohteeseen.
Harmaus ympäröi minut ja rannat, lisäkseni ei näkynyt juuri ketään, paria innokasta pilkkijää lukuunottamatta.
Aamun tunnelma oli täysin päinvastainen, kuin eilinen huikea aurinkoinen aamu. Päättäväisesti kuitenkin etenin pitkin rantaa ja sain otettua muutamia kuviakin. Olin nimittäin rannalla, missä en ole päässyt käymään, koska kiinteistöön, joka seisoo tuon rannan tuntumassa tehdään mittavaa korjausta, eikä alueelle ole ollut luvallista mennä, liikkumisen estää alueen ympäri kiertävä aitakin, sekä portit, mutta nyt portti oli avoinna ja  käytin tilaisuuden hyväkseni.Kiersin takaisinpäin tutun rannan kautta, pari viikkoa sittenen kuvaamani joutset olivat ruokailemassa samassa kohtaa ja minä tai siian kalastajat emme niiden aamiaishetkeä tuntuneet häiritsevän millään muotoa, hyvä niin;) Pilviverho tuntui hetkellisesti hieman hälvenevän ja niin myös sumu. Mietin, että kun olen palaamassa kotiinpäin, niin sää luultavasti kirkastuu ja aurinkokin varmasti näyttäytyy...enkä kovin väärässä ollut.
Olisi toisaalta aika kivaa, jos olisi joku ystävätär, joka olisi ns.aamuihminen ja kiinostunut luonnosta, sekä kuvaamisesta,  sillä joskus,  tosin melko harvoin, tuntuu vähän yksinäiseltä kuvausreissuilla. Olisi myös kiva vaihtaa ajatuksia eri kuvauspaikoista, kuvista ja kuvaamisesta, sekä tehdä kuvausreissuja toisinaan vähän etäämmällekin. Samoista aiheista bloggaajat järjestävätkin yhteisiä tapaamisia, voisi olla aika hienoa järjestää muiden asiasta innostuneiden kanssa jotakin vastaavaa.


Eilen illalla  kun vielä oli valoisaa  kuu-ukko oli kiivennyt taivaalle komeana ja sehän oli kuvattava!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos