Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 25. maaliskuuta 2017

Räntäsadetta, lupaus keväästä!

Keväästä ei voi puhua tämän aamuisen sään puolesta mitään, tai itseasiassa juuri siitä voi puhua...nimittäin;  tämä aamu, on juuri tyypillinen kevätaamu! Näinhän se kevät juurikin etenee, vaikka muuta toivoisikin. Väliin mahtuu niitä huikean kuulaan kauniita auringonnousun värjäämiä aamuruskoaamuja, sitten näitä hyytävän kylmiä, sumuisen kosteita aamuja räntäsadekuuroineen väliin aurinkoa, pilvistä ja kaikkea mahdollista muuta säätyyppiä, se on niin tyypillistä kevättä yöpakkasineen.
Tähän kuuluu myös lintujen aamukonsertit, ensimmäiset havainnot muuttolintujen kevätmuutosta, sekä jäätyneet lammikot ja auringossa höyryävä maanpinta-kevät♡


Tällaiseen törmää kevätaamuisin  maalis-huhtikuussa useasti☆

Vuodesta toiseen keväät ovat hieman  erilaisia, vaikka usein samaa kaavaa noudattelevatkin. Pitkäperjantaisin on hyvin usein ollut räntäsateisen harmaa päivä. Pääsiäisen ajankohtakin toki vaihtelee vuosittain, mutta niin  tekee myös kevät etenemisensä suhteen. Toukokuulle osuu usein  viikon hyvinkin lämmin jakso, minkä jälkeen tulee taas se notkahdus ja tuntuu ettei loppukevät etene lainkaan.


Räntäsade loppui ja keli ei olekkaan, niin huono kuin mitä aamu antoi uskoa:) Täällä vaan tuntuu olevan ilmassa sellainen fiilis , ettei nyt jaksa, eikä viitsi...kummallista, perin kummallista, sillä usein lauantaisin olen täynnä tarmoa ja saan aikaiseksi yhtä ja toista. Olen tässä aamupäivän pohtinut pitäisikö lähteä vaikkapa kirjastossa käymään, mutta en edes sitä ole saanut päätettyä. Ei kai vaan ilmassa olisi kevätväsymystä? No ei,  paremminkin laiskotusta:)


Minä ihan tietoisesti päätin, että voin aivan  hyvällä omallatunnolla olla yhden lauantain sen kummemmin tekemättä mitään ja vaikka olo aluksi tuntui jopa vähän levottomalta ja mietin erilaisia tekemisen vaihtoehtoja, lopulta minulle riitti ihan hyvin,  kun valmistin ruuan ja suunnittelin hieman jo huhtikuuta. Asioiden, tehtävien ja suunnitelmien ylös kirjaaminen selvittää ajatuksia ja auttaa hahmottamaan tulevia asioita paremmin.


Mukavaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos