Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Me ihanaiset

Oikein ihanaa naistenpäivää meille ihan jokaiselle naiselle♡ Toisinaan tulee miettineeksi näitä eri aihein/syin vietettäviä päiviä, että onko näitä jo liikaakin, mutta tarkemmin kun asiaa pohdin, tulin kyllä siihen tulokseen, että ei ole lainkaan hullumpaa, että kerran vuodessa on ihan oma päivä meille ihanaisille, siispä nautitaan ihan ansaitusti tästä päivästä:)


Kyllä ruusut vaan aina ovat yhtä kauniita!!Kuten eilisessä postauksessani mainitsin, niin kevättä saadaan vielä hetki odotella...kyllä kieltämättä tänä aamuna, kun ulos ikkunasta vilkaisin mietin, että voi ei, ei enää lunta!! Toisaalta onhan se vasta satanut neitseellisen valkoinen lumipeite todella kaunis:) eikös vaan olekin?


Mitenkäs siellä on tätä naisten ihan omaa päivää vietetty, vai onko vietetty? Muistettiinko lähipiirissä asia, työpaikalla tai naisystävien kesken?
Minä toivottelin töissä naispuolisille kolleegoilleni hyvää naistenpäivää, miespuolinen työtoveri toivotti niinikään hyvää naistenpäivää,  sekä myös naisystävieni kesken toivoteltiin ja lähipiirikin muisti päivän♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos