Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Luottamuksella kuultua ja toimisto konna

Jos eilinen postaukseni kirjoitus meni ilta myöhäiseksi, niin  nyt ollan sitten aamu aikaisessa aloittelemassa tämän päiväistä postausta, nimittäin uni ei sitten riittänyt kovin pitkään ja heräsin tosi aikaisin. Eilen iltapäivällä minulle uskouduttiin hyvin henkilökohtaisesta asiasta, olin asiasta jopa yllättynyt, mutta hienoa  että tämä henkilö sai avauduttua,  koska varmasti asia hänestä tavalla tai toisella on aistittavista. On myös kiva huomata olevansa toisen luottamuksen arvoinen:) Ajattelin eilen paljon asiaa ja sitä miten koskaan, ei voi tietää mitä elämä tuo tullessaan, pitäisi vaan osata elää hetkessä, eikä elää "sitku" elämää.


Tätä postausta naputellessani ulkoa kuuluu jo lintujen sirkutus, viime yö on ollut täällä pakkasella, mittari näytti yli neljää miinusastetta! Vielä pitää odottaa, että voi vaihtaa kevät takkiin,  niin kovasti sitä jo odottaa. Tosin tänään kun olin katselemassa ulkoiluvaatteita ja kaikki joista tykkäsin olivat väärän hintaisia ja monet myös tosi ohuita, joissa ei kyllä ihan vielä tarkenisi ulkosalla tai sitten talvimalleja, joita en myöskään halunnut, vaikka hyvässä alennuksessa olivatkin, en siis  löytänyt etsimääni.

Tänään meillä oli ilo tutustua työkaverimme lemmikki kilpikonnaan, joka oli päässyt käymään meille töihin. Hiljainen kaverihan se oli ja vielä melkoisen pienikin, kuitenkin kuulemma kasvanut ostohetkestä jo melkoisedti. Mutta hän vaikutti kyllä meistä häneen tutustujistaan kiinnostuneelta. Hän oli terraarion tapaisessa kodissaa, lämpö/uv-lampun loisteessa, herkkua kuulemma mini luumutomaatit, kuivattu heinä kuuluu myös ruokavalioon.


Tämä on konnan ns.lomakoti, koska hän oli menossa hoitoon perheen loman ajaksi.


Minun pitäisi nyt ryhtyä sitten uudelleen kameran puhdistusoperaatioon, joka jäi eilen kesken...toivottakaa onnea yritykselleni...


1 kommentti:

  1. Minunkin kamerani kaipaisi puhdistusta. Omin konstein se on harvemmin onnistunut. Toivottavasti sinä onnistut paremmin.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos