Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kevättä saa vielä odotella


Tuulista tiistai iltaa...täällä ainakin tuuli ulvoo nurkissa, kuin pahimpina syys tai talvimyrskyinä! Luntakin tuiskuttaa, vaikka en enää yhtää  kaipaisi sitä...tekee kevättä, näinhän tämä poikkeuksetta joka kevät etenee, on jo aurinkoisia ja jopa kevät auringon lämmittämiä päiviä ja sitten onkin seuraavana päivänä lumi maassa ja pakkasella!
Minua ei enää yhtään innosta liioin talvivaatteet, olisi jo kiva vain pestä ja pakata ne pois ja viedä varastoon odottelemaan ensi talvea. Monet kylvävät juuri maaliskuussa ensimmäiset chilit, tomaatit ja kesäkukat. Joku suunittelee jo kevääksi mökkikauden avajaisia, veneen kevät kunnostuksia tai puutarhan haravointia.


Joko täältä kurkistelee kevät?Vaikka kevään tuloa saamme luultavasti odotella huhtikuulle...on kevään  merkkejä kuitenkin jo useita; Valon  määrän lisääntyminen, lintujen aamukonsertit, silmujen suureneminen, jääpuikot räystäillä ja lokit! Näin tämän kevään ensimmäiset viikonlopulla! Otin nämä tämän postauksen kuvat muutama viikonloppu sitten, tykkään kovasti aikaa nähneistä kuvauskohteista.
Nämäkin  kuvauskohteet löytyivät ihan läheltä lempirantaani
Olisi mukava tietää minä tämäkin rakennus on aikoinaan toiminut...

Huomenna onkin  "spessupäivä"  mutta siitä lisää huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos