Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 20. maaliskuuta 2017

Joko menojalkaa vipattaa?

Kevätpäiväntasauspäivän iltaa kaikille, tänään on sitten ollut  kaikkialla maapallolla päivä suunilleen saman pituinen ja sununtainahan alkaakin jo kesäaika. Kyllä tässä kevät koittaa! Monilla on jo paljon suunitelmia tulevan kevään ja kesän suhteen, matkojen ja lentojen varaukset saattavat olla tehty jo lähes vuotta aiemmin. Nykyään suosituimpien lomakausien mainostaminen alkaa jo puolivuotta tai jopa heti edellisen kauden loputtua. Hintatietoiset ja viitseliäät vertailevat eri varauskanavien tarjontaa ja räätälöivät itse netin kautta matkansa, näin voikin säästää sievoisen summan.


Ihmisten lomatoiveet  auringon  lisäksi ovat tänä päivänä hyvinkin erilaisia. Toisia kiinnostaa historia,  liikunta-aktiviteetit, ostosmahdollisuudet, nähtävyydet tai rikas ruokakulttuuri ja ravintola/ huvittelumahdolliduudet. Joku halajaa luxuslomaa, toiselle riittää reppumatkailu ja vaatimattomampikin katto yöksi päänpäälle.
Mitä ikinä lomaltasi toivotkaan, vertailu niin lentovaihtoehtojen, kuin majoitustenkin osalta kannattaa. Varauspäivälläkin on merkitystä ja sillä halajaako suoria lentoja,  vai onko valmis vaihdollisiin yhteyksiin.


Ja muuten on niitäkin ihmisiä,  jotka viihtyvät lomansa kotosalla, mökillä tai kotimaassa matkaillein ja telttaillen. Sekin on tosiasia etteivät kaikki ole matkalusta kiinostuneita, eikä siihen myöskään kaikilla ole  mahdollisuuksia.


Ja onpa niitäkin, jotka viettävät osan vuodestaan kokonaan ulkomailla ja sapattivuodeksi ulkomaille suuntaavia, sekä lomaosakkeen ulkomailta ostaneita ja työkomennuksilla olevia ulkomailla asuvia  sekä lisäksi vaihto-oppilaat ja kielikurssilaiset. Totuushan on  se  että ihmiset matkustelevat nykyään varmasti enemmän, kuin milloinkaan aiemmin.Mukavaa viikon jatkoa!


1 kommentti:

  1. Kesällä matkustamme Suomessa, ei kovin paljon. Omakotitalon pito estää sen, nurmikko ym. kasvaa viikossa paljon. Talvella haluaisin mennä lämpöön jossa voi uida ja shoppailla. Eipä noitakaan kovin monta ole ollut meidän elämässä.
    Mutta kaikkea sillai sopivasti se on hyvä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos