Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 11. maaliskuuta 2017

Hyvä syy olla onnellinen

Super hyper ihanaa lauantaita!! Ei voisi ollut olla juuri upeampi sää, kuin mitä tänään on ollut...kertakaikkisen ihana:) Onnellisuuteen on tuhansia syitä ja monet niistä löytyvät ihan omien korvien välistä ja niin hassulta kuin se saattaa kuulostaakin on säätilalla ihmisiin todella suuri merkitys. Jos sään puolesta siis tänään ei ole ollut onnellinen, niin  on jossakin vikaa. Vaikka itsekin olen tänään aamupäivän aikana (taas) hoidellut niitä tuiki tavallisia kotihommia, niin ihan itsestään selvää oli kuitenkin, että ulos on ehdottomasti tänään lähdettävä, kun muut asiat on saatu hoidettua.


Mikä sinisyys ja kirkkaus!Ja vaikka omat kuvaus/ulkoilu retkeni vievät lähes poikkeuksetta samoille paikoille, en kyllästy samoilemaan samoja tuttuja ympyröitä, vaan olen aina yhtä innoissani kaikesta mitä näen ja koen, voi kyllä sanoa, että olen luonnossa liikkuessani onnellinen.

Keväthän on erittäin voimakas vuodenaika, ja energiatasot ja tarmo yleisesti ottaen korkealla, mutta toisaalta taas puhutaan paljon kevätväsymyksestä ja mm.masennusoireiden pahenemisesta. Tätä selitetään usein sillä, että henkilöt joiden elämä on sairauden kanssa selviytymistä päivästä toiseen, eivät pysty iloitsemaan muiden iloisuudesta, onnellisuudesta ja energiasta, vaan kokevat ulkopuolisuutta, ahdistusta ja jopa vihaa muita ihmisiä kohtaan, jotka voivat niin hyvin ja pursuavat iloa, onnea ja energiaa. Nurinkurista, mutta valitettavan totta.Ensi viikollehan on jo ennusteltu, jopa lähemmäs kymmenen asteen lämpötiloja! Ja kyllähän tuo kevätaurinko jo ihan lämmittääkin, jos tällaisia päiviä alkaa nyt olemaan ja lämpötilat kohoavat, jäät ja sekin vähäinen lumi mitä on, sulaa kyllä nopeasti.Tänään ei ulkoilijoita näkynyt jäällä, mutta ilmeisesti ilmatyynyalus ja täytyy kyllä sanoa, että ihmetytti, viime viikolla oli kuitenkin plusasteita ja sateita ja jäät eivät täällä muutenkaan ole paksuja, lisäksi on paljon virtapaikkoja!!

Mutta siitä onnellisuudesta...mistä juuri tänään olet ollut onnellinen? Minä olen ollut onnellinen ainakin vapaapäivästä ja tästä upeasta säästä, jotka mielestäni  ovat hyviä syitä olla onnellinen♡


Jokohan nämä lumiukot ovat tämän talven viimeiset?


Sanotaan myös, että kellä onni on, se onnen kätkeköön, miksi ihmeessä niin pitäisi tehdä? Mitä onni sitten oikeastaan on...se onnen kantamoinen? Kannattaa pysähtyä miettimään, onko onnellinen ja mistä on syytä olla onnellinen.
Tähän tämän päivän postaukseeni sopii mielestäni hyvin lainaus Hyvän elämän reseptit kirjasta; Onnellisuus ei ole syy ja kiitollisuus seuraus. Vaan kiitollisuus on syy ja onnellisuus sen seuraus.

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos