Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Huoltohommia ja sinivuokkoja

Iltaa vaan, oho mihinkäs tämä ilta oikein on mennyt?  Nyt vasta ehdin koneelle naputtelemaa postausta! Tai tiedän kyllä, mihin iltani on huvennut...kävin nyt vihdoin ostamassa kameraani ns.puhdistussetin,  joka oli kyllä vähän liian hätäinen ostospäätös...ehkä? Vähän jopa hirvittää, että mitäköhän  sitä tuli tehtyä. Kävin  Claes Ohlsonilla ostamassa procaren Camera/optics cleaning setin, johon  kuuluu, mikrokuitupuhdistusliina,  harja, puhalluspalkeet ja linssikynä  johon myös muutama vaihdettava puhdistustyyny, pakkauksen hinta n.18 €  eli edullinen...mutta ainakaan minä en saanut kamerani peiliä puhdistettua, sen sijaan se näyttää hangatulta...lisäksi tuosta puhdistus setistä puuttui kokonaan se mielestäni tärkein eli alkoholiton puhdistusneste, jonka kävin vielä erikseen ostamassa. Täytyy huomenna jatkaa kameran huoltotoimia.


Tämän kevään ensimmäiset sinivuokot♡


Kevät etenee nyt huimaa vauhtia, päivittäin huomaa uusia keväänmerkkejä ja tänään tosiaan näin tämän kevään ensimmäiset sinivuokot, aina ne sykähdyttää, niin kauniita ne on. Tänään tuli sitten ostettua myös ne ensinmmäiset siemenpussit:) kesäkukkien, ohran ja vihannesten siemeniä lähti kaupasta mukaani ja tiedän jo nyt, että jatkoa seuraa. Ensimmäisinä multaan pääsee ohransiemenet, haluan niistä pääsiäisruohot!
Sen verran vielä tuosta puhdistuspaketista, että itse koen lähinnä hyötyneeni siinä olleista palkeista, sekä pikku harjasta, niillä saa pölyt puhdistettua kamerasta. Kerron huomenna miten kamerani sisäpuhdistuksen kanssa sitten lopulta kävi!?Tästä se multasormen kevät puuhastelu lähtee alkuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos