Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Ankea tiistai

Tämä aamu alkoi hammaslääkärin tuolissa, varattu aika koitti vihdoin ja jo aiemmin aloitettu hoito tehtiin nyt loppuun, hyvä kun tuli hoidettua. Kovin märän ja sumuisen oloiseen aamuun herättiin tänään,  eilisiltaisella maahan sataneella räntäkerroksella lienee asiaan merkitystä. Tällaisesta aamun aloituksesta voisi jotenkin luoda helposti mielleyhtymän, että aika tylsä aloitus aamulle! Mutta kuten tavallista heräsin aikaisin ja sain verkkaisen aamun, koska hammaslääkäri aikani ei ollut ihan aamun ensimmäinen:) Lueskelin mielenkiintoisen blogikirjoituksen lintu/luontoharrastajan yöretkestä Nuuksioon, pöllöjä tarkkailemaan. Luontoretken voisi ottaa to do-listalle:)

Näinkin mielenkiintoiseen taideteokseen törmäsin eräänä viikonloppuna luonnosss;)


Huomasitteko muuten, että blogger mainostaa muutamia uusia blogiteemoja, en vielä  itse perehtynyt niihin sen tarkemmin, mutta kävin ne kuitenkin pikaisesti läpi...hmmmm...mielenkiintoista. Itse henkilökohtaisesti pidän tällaisesta simppelistä teemasta, jonka tähän omaan blogiinikin olen valinnut, mutta toisaalta voisihan vaihtelukin virkistää...täytyy miettiä ja perehtyä näihin uutuuksiin vielä tarkemmin.
Joko teistä on joku ehtinyt perehtyä niihin tarkemmin?

Tämä oli toinen "luontolöytöni"samaiselta muutaman viikon takaiselta kuvausreissultani:)


Täytyy kyllä myöntää, että kun työpäivän jälkeen astuu toimistolta ulos ja vastassa on harmaa vesisateinen ulkoilma, niin minua ei kyllä innosta, ei sitten pätkääkään. Tänään olin aamupäivän toinen puoli kasvoista hammaslääkärissä puudutuksen takia tunnottomana ja nytkin useamman tunnin jälkeen huomaa, että ikenet on arat ja että hammasta on"ronkittu"...harmi, että kaikille ei ole siunaantynut hyvää hammasluustoa, vaan joutuu tuon tuosta käymään hammaslääkärin pakeilla :(


Eiliseen postaukseeni viitaten mietin ihan tosissani, kun sähköpostiini kolahti Norwegian Airin lentotarjoukset, että pitäisikö vaan napata jo kesään jotakin, ettei sitten jää nuolemaan näppejään tai joudu maksamaan lennoistaan mansikoita...no äkkiseltään ei löytynyt mitään niin hätkähdyttävää, että olisi pitänyt varausta alkaa tekemään...toisekseen suunnitelmatkaan eivät kesää ajatellen ole vielä millään mallilla.


Tämä postauksen viimeinen kuva ei ole kovin hyvätasoinen ja sekin kuuluu tähän samaan kuvausreissuni satoon kuin nuo edelliset, mutta tämä poikkeaa edellisistä. Joku R H on ollut viitseliäs tuon kallioon naputellessaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos