Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 28. helmikuuta 2017

Viimeistä viedään ja uutta pukkaa

Laskiaispullan tuoksuista tiistai iltaa...itsehän otin laskiaiseen varaslähdön jo pari viikkoa sitten...muistanette, että leivoin laskiaispullat jo silloin:)
Se alkaa olla vähissä ennenkuin loppuu, nimittäin tämä helmikuukin ja sitten aloitellaankin ihan huolella uusi kuu,  kevätkuu; maaliskuu! Tänään tiistain kunniaksi uni tuli täyteen tunti ennen kellon soittoa?!Whaat!Tänään on kiva päivä, sillä sain hakea uudet silmälasini, jee...kuukausi ehti jo melkein kulua niiden tilaamisesta,  kiva oli vihdoin saada ne, uutta kevääksi...toinen asia josta olen jo tovin haaveillut on uudet keväthiukset, keväisin usein iskee uudistumisvimma ja mikäpä sen mukavampaa kuin aloittaa itsestään...toinen voisi olla kodin kevääsen "pukeminen". Kun kerran tänään lähden niitä lasejani noutamaan, niin toki siinä samalla kauppakeskuksessa pyöriessäni tutustun myös kevätuutuuksiin, joita kaupoissa alkaakin jo olla oikein runsaasti. Aijon tutkia löytyykö jotakin kivaa uutta kokeilemisen arvoista kylvettävää:)


Vähän voisi kurkata vaatekauppoihinkin  ja katsastaa myös mitä väriskaalaa tänä keväänä tulisi noudattaa mikäli haluaisi pysyä trendien mukana. Minun lempparikukkaroni, jonka olen ostanut liki 3 vuotta sitten ulkomailta sanoi vetoketjun kanssa sopimuksensa irti jokin aika sitten. Kukkaro on muuten kuin uusi...harmittaa ihan vietävästi, että edessä on "vain " tuon rikkoontuneen vetskarin vuoksi uuden hankinta...voisin tutkia siis myös kukkarotarjontaa.


Kauppakeskuksissa menee helposti aikaa, jos ei oma ostoksiin käytetty aika ole kortilla. Ja tuossa piileekin sitten se ns.sudenkuoppa, jos pyörii pidenpään katsellen kaikkea kivaa...nimittäin silloin, niin helposti tulee sorruttua niihin heräte/ei niin tarpeellisiin houkutuksiin. Onneksi minulle ei tänään käynyt niin...

Kyllä työpäivän jälkeen ostoksilla ravaaminenkin kuitenkin uuvuttaa, hain silmälasini ja kävin ruokakaupassa, jonka jälkeen olinkin ihan valmis lähtemään kotiin jo...sen verran toki vilkaisin, ettei kevään siemenpusseja ollut vielä Prismassa;) vaatekaupoissa tein vain nopean läpikävelyn, enkä jäänyt sen kummemmin tutkimaan tarjontaa. Täytyy tehdä uusi reissu viikonlopulla, kun jaksaa paremmin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos