Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Uusia kuva-ja muitakin kulmia

Eilen illalla tuli otettua...

Nimittäin varaslähtö laskiaiseen...juu, että en käynyt kuitenkaan edes laskemassa pulkkamäkeä,  vaan leivoin laskiaispullia!! Ja kyllähän  ne lauantain kahvihetken oivallisesti kruunasivatkin:) Olenkin tämän vuoden alussa ollut kokeilevan keittiön hengetär...heh...
Siis mikä?? No tätä pitää nyt kyllä vähän avata, itselleni ja varmaan teillekin! Nimittäin huomaan alkuvuoden aikana puuhastelleeni köksähommissa jotenkin ehkä jopa" normaalia" enemmän,  on tullut tehtyä ruokakokeiluja ja leivottua.
Kuten olin suunitellut lähdin tänään melko varhain vähän eri alueelle kuvailemaan missä normaalisti käyn, ja voin suositella lähtemään tutuilta alueilta välillä muualle, sillä se kannattaa. Löytää erilaista kuvattavaa ja tulee katselleeksi eri ympäristöä uteliaana. Paikka missä kävin kuvaamassa tänään tarjosi kovin erilaisia kuvauskohteita ja vielä jäi paljon seuraavillekin kerroille.Suunittelinkin palaavani keväämmällä samoille "huudeille" kameroineni. Koin myös jonkinlaisen tähtihetken, kun satuin olemaan puron vai olisiko oja... reunalla ja huomasin hassusti keinahtelevan linnun aivan sulan veden äärellä, vaikka en mikään lintubongari olekkaan iski heti tajuntaani , että voisiko tuo olla koskikara?!! Kotiin päästyäni, tutkin heti miltä koskikara näyttää ja kyllä, lintu todella oli se!!Tiesin jo entuudestaan, että kuvauspaikkani lähistöllä on mielenkiintoinen rakennus ja halusin tutkia paikkaa vähän lähemmin. Selvisi melko pian, että kyseinen rakennus komeine torneineen on hevostilan päärakennus. Tilan ympäristössä pystyi liikkumaan  vapaasti ja kuvaamaan, eivätkä ratsastajatkaan olleet vielä lähialueen maastossa, joten sain kuvailla täysin rauhassa:)


Ei tällaista ihan joka talosta löydykkään...Samaisella alueella on melko mukavat ulkoilumaastot ja sunnuntai aamu olikin saanut ulkoilijoita liikkeelle, alueella on myös hyvät hiihtomaastot...jälleen kerran sisäinen hiihtäjäni nosti päätään.Olen nimittäin useampana lumisena talvena enemmän ja vähemmän tosissani aikonut ostaa sukset, mutta siellä ne kaupassa edelleenkin minua odottelevat. Palloilu-ja jäähalli, jalkapallokentät,  luistelukenttä maauimala/uimahallikin löytyvät tuolta samaiselta alueelta, se tarjoaa siis erittäin monipuoliset liikunta mahdollisuudet,  lisäksi siellä on köysiseikkailupuisto Huippu.Vähälumisina talvina lumitykein lumetaan latuja


Matkani jatkui talviselle viljelypalsta alueelle, paikka jonne ei pitäisi minunlaiseni tyypin edes talvella eksyä, nimittäin aina kun kevät alkaa tehdä tuloaan myös minulla"naksahtaa" ja alan suunitella jos ja vaikka mitä istutuksia, kylvöjä ja idätyksiä! Jostain kumman syystä löydän itseltäni valtavat määrät erilaisia siemenpusseja keväällä ja kun on riittävän lämmintä ulkona roikkuu ensimmäinen  orvokkiamppeli ovenpielessä, vaikka yöllä olisikin vielä pakkasta!


Hommat jatkuu palstoilla taas kun kevätaurinko alkaa lämmittää ja lumet sulaa!
Viljelypalstat ovat erittäin kysyttyjä ja kysyntä onkin paljon runsaampaa, kuin tarjonta, palstoja jonotetaan. Monet ovat kiinostuneita tuottamaan ekologisesti pöytäänsä itseviljelemiään vihanneksia ja jos aikaa ja intoa riittää on palsta loistava tapa viettää aikaa ulkosalla mielekkään puuhailun parissa ja tavata samanhenkisiä ihmisiä.


Kevättä odotellessa...


Hyönteis, perhos vai puutarhurihotelliko?


Toisinaan talvi yllättää myös palstaviljelijän!


Voitte varmasti uskoa, että tältä kuvausreissulta tuli paljon kuvia, yhteen postaukseen ne eivät mukaan mahdu, mutta muutaman liitän vielä tähän...


Hyvää sunnuntaita!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos