Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Uusi kuu ja kenties uusi yrityskin!

Tervetuloa vuoden toinen kuu; helmikuu ja tervemenoa tammikuu!! Viherpeukaloilla alkaa tässä kohtaa vuotta ajatus kääntyä jo kylvöihin, idätyksiin, siemeniin ja taimiin. Tämä vuonna en usko esikasvattavani juuri mitään, vaan laitan siemenet vasta suoraan maahan ja ostan valmiita taimia ja paljon kesäkukkia, tämä on tässä kohtaa suunnitelma...katsotaan miten käy!?!Jos toiveen voisi heittää tämän uuden kun alkuun, niin toivoisin aurinkoisia, kuulaita ja kirkkaita ja jo kevättä enteileviä säitä ja hienoja kuvaus päiviä. Millaisia toiveita sinulla on helmikuulle? 

Eilen osui silmiini Kameraliike Rajalan Pro Academyn sivuilta mielenkiintoisia verkkokursseja ammattilaisten johdolla, ja mikä parasta  ne olivat vieläpä tarjouksessa, jos olet ajatellut kuvauskurssia, tsekkaapas tarjonta. Sivuilla oli monia mielenkiintoisia aiheita valokuvaamiseen liittyen, joista voi jo sinällään saada omaan kuvaamisensa uusia ideoita. Omia kursseja oli tarjolla myös videokuvaukseen liittyen, sekä eri aiheisia luentoja.


Mitä pidemmälle kevät etenee alkaa itse kullekkin tulla ajankohtaiseksi miettiä loma tekemisiä,  vaikkapa pääsiäisen tai ehkäpä ajatukset karkaavat jo kesälomaan asti ja aletaan  tekemää  suunnitelmia jo senkin varalle.Toisaalta mietityttää tämä kovin vaihteleva talvisää, että aikaistuuko kevät vai käykö ihan päinvastoin ja kevät antaakin odotuttaa itseään pitkälle toukokuulle asti? Kohta varmaan joku jo ennustaakin tulevan kesän säät ja parhaat lomaviikot;) 


Moni teki niitä uuden vuoden lupauksiakin ja päättyneen tammikuun vuoksi onkin hyvä tilaisuus vähän miettiä, miten niiden tehtyjen lupausten kanssa on käynyt? Oletko pysynyt tavoitteessasi,  mikäli lupaus oli sellainen, että siihen liittyi tavoitteellisuus. Jos taas olit päättänyt jotakin muuta, miten on sujunut...oletko toteuttanut lupaamiasi asioita, vai karahtiko kiville koko homma jo alkumetreillä ja jos niin on päässyt käymään, niin mikä mättäsi, ettei homma luonnistunutkaan...oliko tavoitteesi kenties liian kova, laiskottiko, oliko motivaatio kuitenkin kateissa, vai mikä aiheutti epäonnistumisen?Oliko se tämän näköinen tyyppi , joka vei motivaatiosi??

Vaan eipä hätää hyvän asian, muutoksen tai tavoitteen toteutuksen voi mielestäni aivan hyvin aloittaa lähestulkoon koska tahansa, eli vaikkapa helmikuun alussa. Jos tammikuussa ei luonnistunut, niin kokeilehan nyt uudestaan ja ennekuin ryhdyt toimeen, uhraa hetki ja mieti mikä meni viime kuussa ei toivotusti ja miten saat homman nyt rullaamaan toivomallasi tavalla.Löytyykö lukijoistani muuten smootieihin "hurahtaneita"? Onko keittiöstänne blenderi , millä hurautatte mitä herkullisempia juotavia välipaloja? Erilaiset marja-hedelmä-rahka ja jogurtti smoothiet ovat minun mieleeni. Monet lisäävät sekaan myös proteenijauhetta, erilaisia siemeniä tai avokadoa. Netti on pullollaan erilaisia ohjeita erilaisiin smootieihin. Itse lukeudun vasta ihan noviisiksi tässä asiassa, mutta kai tässä jonkinasteisesta hurahduksesta asian suhteen voi puhua, koska eilen tuli hankittua erillinen blenderi, vaikka yleiskoneessakin sellainen on, mutta kun tarjouksessa sellainen oli ja osui kohdalle ja asiasta oli juuri ollut kotona puhetta, tuli laite vähän kuin tilauksesta;)
Jos harrastat liikuntaa, käyt salilla, jumpassa tai juoksemassa on smoothie loistava välipala treeniä ennen tai sen jälkeen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos