Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 3. helmikuuta 2017

Uudistumisvimma ja kevät mielessä

Keväisin se usein  nostaa päätään,  nimittäin uudistumisvimma. Mitäpä jos tekisi hiuksilleen jotakin, leikkauttaisi uuden mallin, ottaisi värin tai raidat, vai jotakin ihan muuta? Jospas oikein räväyttäisi?
Vanhat silmälasit on kivat, mutta kun itse kävin silmälasiliikkeessä "ihan vain katselemassa"...se oli menoa...  löysin melkein heti juuri itselleni sopivat kehykset tai jopa muutamat. Aamulla takkia päälle pukiessa hiipii jo mieleen, että voi kun ei enää tarvitsisi pukea tätä paksua talvitakkia ja eipä tämä talvikaan juuri talviselta muutamaa hassua lyhyehköä jaksoa lukuunottamatta ole oikein talvelta tuntunut.


Hetki menee vielä, että tästä hypitään...ellei avantouinti kiinnosta?!


Olisiko tästä luettavissa jo kevään merkkejä?


Kauppoihinkin on saapunut jo kevät...vaatteita  kenkiä ja asusteita, sekä kosmetiikkaa. Kyllähän ne kevään värit ja kuosit näyttävät ja tuntuvat harmaan, mustan ja muiden talvivärien jälkeen tosi ihanilta. Ja tokihan kotikin pitää valmistaa vastaanottamaan kevät...ainahan voi vaihtaa verhot, tyynynpääliset tai ostaa monivärisen kimpun tulppaaneja kodin piristykseksi.Moni haaveilee, että voisi siirtyä jo salin juoksumatolta ulos lenkkipoluille, pelkäämättä liukastumista jäisillä poluilla. Veneen tai moottoripyörän omistajat alkavat suunitella kevät kunnostuksia ja puutarhat ja siemenkaupat mainostavat kesän uutuus siemeniä, taimia ja lajikkeita, vaikka totuus onkin vielä se, että menee useampi kuukausi, ennen kuin kevät on siinä ja vaiheessa, että päästään istutus ja kylvöpuuhiin;) Mutta mikäs meitä estää suunnittelemasta ja haaveilemasta-no ei sitten niin mikään!!

 Ihanaa viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos