Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Sitä, tätä ja tuota päivän varrelta

Lumimyräkkä saavutti pääkaupunkiseudun tänään iltapäivästä/alkuillasta ihan perinteisesti pyryllä ja viimalla, lunta tuiskuttaa ihan kunnolla...Saapas nähdä kuinka paljon tätä tulee aamuun mennessä?


Sain ystävältäni töissä tänään"ystävänpäiväpaketin" tai niin hän minulle uskotteli:) mutta hän oli nähny kaupassa jotakin mikä  kuulemma oli jotakin mikä sopi minulle täydellisesti ja todentotta, oikeassahan hän oli, tuntee minut ja tietää mistä pidän, ihana ele, olin ihan otettu♡

Luin tänään iltapäivälehdestä nuoren miehen fb päivityksen, jossa hän kertoi kaupassa kohtaamastaan pikkupojasta. Poika oli ollut pizza ostoksilla, mutta hänen rahansa eivät riittäneet ja lisäksi hän kertoi ettei kotona ole ruokaa ja äiti lähti pojan kertoman mukaan baariin! Nuorimies vei pojan läheiseen pizzeriaan syömään ja osti tälle välipalaa ja ilmoitti lastensuojeluun pojasta, mutta pojan nimi, osoite tai mitään muutakaan ei ollut tiedossa, joten pikkupoika jää luultavasti avun saavuttamattomiin. Tapaus kertoo vain totuuden siitä millaisessa tilanteessa lapsia elää ihan täällä meidänkin lintukodossa! Onneksi pikkupoika kohtasi tuon auttavaisen nuorenmiehen♡


Uskon siihen, että kun tekee hyvää, saa itsekin takaisin hyvää.
Työkaverini sai sairaskohtauksen töissä eilen ja autoin häntä pääsemään nopeasti lääkäriin. Sain juuri kauniit kiitokset avustani ja hän kertoi,  että mistään vakavasta ei onneksi ollutkaan kysymys, mikä oli tietysti ilo kuulla.


Lumipyryistä illan jatkoa☆Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos