Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 14. helmikuuta 2017

Se tärkeä ihminen, oodi ystävälle♥

Meillä jokaisella on toivottavasti joku, joitakin tärkeitä ihmisiä elämässämme, elämän myrskyissä ja tyrskyissä, arjessa, juhlahetkissä ja sydämessämme-ystävä/ystävät. Kun elämä murjoo tai ihana onni kohtaa, on ystävä lähellä, vaikka olisi maailman toisella laidalla, olkapää johon nojata, puhua, kertoa tai vain olla siinä- olla olemassa. Ystävä on valmis kuuntelemaan, auttamaan ja tukemaan pyyteettömästi, hän iloitsee kanssasi, ei kadehdi tai kilpaile kanssasi, kannattelee ja ymmärtää silloin kun sille on tarvetta.


Ystävyyttä ei ole, ellei sitä kahden puolen kannateta ja siihen tarvitaan kaksi. Ystävä on enemmän kuin kaveri, puuttumaton sisko tai veli. Hän tuntee mielentilasi, aistii ilosi tai surusi. Ei ole tai tule tilannetta jolloin hän ei auttaisi tai avaisi sinulle oveaan. Ystävä rakastaa sinua ja tuntee sinut kuin omat taskunsa, tietää ajatuksesi ja ymmärtää sinua, vaikka ette ajattelisikaan kaikesta aina samoin, hän kunnioittaa siltikin näkemystäsi. Ystävyys ei katso ikää tai statusta. Se ei pyri hyötymään.


Osa ystävistä on kulkenut rinnallasi ehkäpä  jo vuosia, jopa vuosikymmeniä, osa vain hetkisen, silti heistä jokaisella on oma tärkeä paikkansa elämässäsi. Ystävä kulkee rinnallasi ilossa ja surussa.


Ystävillä on omat juttunsa, histotoriansa, nykyhetki ja tulevaisuus♡

Älä koskaan unohda miten arvokasta on omistaa ystävä, ystävän arvoa ei voi mitata rahassa, sillä mikään summa ei voi korvata aitoa ystävyyttä!

Ihanaa ystävänpäivää♡♥♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos