Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 27. helmikuuta 2017

Positiivisuuden voima

Jos maanantai ei satu olemaan lempparipäiväsi, niin kannattaa ammentaa positiivista fiilistä vaikka kuuntelemalla muutama hyvä biisi, itse avasin juuri radion pitkästä aikaa ja sattui olemaan iskelmäradio kanavalla ja voi miten tulikaan heti alkuun hyvä olo, pari mukavaa kappaletta, ja fiilis on ihan superkepeä ja mainio, vaikka en kuulukkaan maanantaiden vihaajiin, suosittelen!! Mitenkäs sinun  viikkosi on käynnistynyt?


Monilla on maanantaisin viikonlopun jälkeen käynnistymisvaikeuksia. Aamulla ei meinaa päästä sängystä ylös ja koko päivä on tuntunut vähän tervan juonnilta.
Jos ottaa päähän ja on alamaissa, ei ole ihan helppoa kääntää positiivisuus moodia päälle. Mutta kuten sanottu; voit ihan itse valita miten se maanantaisi tai ihan mikä muu päiväsi tahansa lähtee käyntiin tai vaihtoehtoisesti ei lähde.


Mietihän hetki, mikä niissä huonoissa aamuissasi oikeastaan on se juttu, mikä niissä ärsyttää? Voitko itse vaikuttaa asioihin mitkä ärsyttävät...kannattaisiko laittaa edellisenä iltana esim. Seuraavan aamun vaatteet jo valmiiksi, jos otat eväät töihin, pitäisikö nekin laittaa aamuksi valmiiksi, pitäisikö mennä vaikkapa vartti aiemmin nukkumaan, eikä roikkua somessa tai katsoa sitä myöhäisleffaa, niinpä! Elämä on valintoja...jos tiedät, että on asioita jotka nostavat ärsytystäsi koita karsia ne pois ... opettele kääntämään ajattelumallisi. Se ei ole kovin helppoa ja totutuista tavoistaan on kovin vaikea päästää irti, mutta kun alkaa ihan tietoisesti tehdä sitä, seuraavilla kerroilla tulee jo mieleen myös se parempi vaihtoehto ja lopulta jonkin määrittelemättömän ajan kuluttua huomaat, että olet oppinut muuttaan omaa ajattelumalliasi:)


Viihdytkö itse mieluummin positiivisten vai negatiivisten ihmisten parissa, luultavasti niiden positiivisten, luultavasti hymyilevä ihminen myös mielyttää enemmän kuin se mutrusuu, kyllä se vaan totta on, että sekä positiivisuus tarttuu, kuin myös negatiivisuus, kannattaa tarkkailla itseään vaikkapa viikon ajan kummalle puolelle oma vaakasi kallistuu, kumpi olet?Meistä jokainen on omanlaisensa ja se on ihanaa, kiva että olemme kukin ainutlaatuisia itsejämme♡

Hyvää positiivista viikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos