Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 18. helmikuuta 2017

Naistenilta, huonoa käytöstä ja kevään merkkejä

Minulla on onni omistaa ihania naisystäviä, joita tapailen säännöllisen epäsäännöllisesti ja aina on kiva tavata, osan olen tuntenut vuosia, osan vähän vähemmän aikaa. Muodostamme yhdessä naisenergiaa huokuvan kokoonpanon, missä jokainen meistä voi olla täysin oma itsensä, avatua ihan kaikesta tai olla avautumatta jos siltä tuntuu...hyvä ruoka, loistava seura, työviikon päätös- ihana tapa aloittaa viikonloppu ja tavata. Voisiko enempää enää toivoa, on onni saada kuulua tähän porukkaan.


Jos on asiakaspalvelija, eikö silloin kuuluisi omata edes alkeellisimmat käytöstavat? Jos itselläsi on huono päivä, ei ole oikein purkaa omaa turhautumistaan hyvin käyttäytyviin asiakkaisiinsa! Jos asiakas kokee taksin kyydissä olonsa ahdistuneeksi, nöyryytetyksi ja huonosti käyttäytyvän kuljettajan vihan kohteeksi joutumisen, voi kaiketi kysyä; Onko kuljettaja oikeassa ammatissa?...onneksi kuitista selviää kuljettajan tiedot ja voi antaa palautteen täysin törkeästä asikaspalvelu käytöksestä! En ole milloinkaan aiemmin kokenut moista kohtelua, ja todella kerroin asiasta kuljettajalle maksettuamme ja poistuttuamme kyydistä ja asiasta ilmoitettiin myös eteenpäin!!

Tuollaisesta kohtelusta jää huono fiilis ja miettii mikä saa ihmisen käyttäytymään tuolla tavalla...ilman minkäänlaista syytä??Ystävättäreni oli tarkoitus jatkaa vielä samalla kyydillä omaan kotiinsa, mutta oli täysin selvää, ettei hän todellakaan jatkanut matkaansa kyseisen kuljettajan kanssa. Onneksi olimme kyydissä kaksin
ystävättäreni kanssa, sillä yksin tuollaisen naisvihaajan kanssa matka olisi ollut vähintäänkin epämukava!!


Taidanpa tänään kotihommien vastapainoksi käydä kävelyllä ja toivottavasti saan kuvattuakin jotakin. Monilla on talvilomaa ensi tai seuraava viikko, kuulutteko tähän lomailevien joukkoon? Minä en pidä lomaa nyt, mutta jos sitten vaikka myöhemmin keväällä.


Kuten näette lunta ei juurikaan ole!
Mutta metsäpolku oli tosi liukas.


Kun tulin kävelyltä tein porkkanasämpylätaikinan, joka nyt  on nousemassa. Oli kiva aurinkoinen sää lähteä kävelylle, mutta oli tosi liukasta, piti edetä melko varovasti etten kaatunut kameroineni.Jo pari viikkoa sitten bongasin ensimmäiset pajunkissat, talitintit ovat myös kovasti jo äänessä ja tällaisena aurinkoisena päivänä, kun on useita plusasteita niin  sulattattaa kyllä jo tosi paljon, lunta täällä ei paljoa enää edes ole, jossakin varjoisessa paikassa vähän, mutta sitäkin liukkaampaa. 


Tänä vuonna pääsiäinen onkin huhtikuun puolessa välissä vasta, saapas nähdä kuinka keväisistä keleistä silloin saamme nauttia, vai tuleeko takatalvi?Porkkanssämpylätkin ehtivät uunista ulos tässä postauksen kirjoittamisen välissä.

Mukavaa lauantai iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos