Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 23. helmikuuta 2017

Myräkän jälkeen

Eilisillan myräkästä, joka jatkui vähän tänä aamunakin vielä, on selvitty ja hei, kello on jo yli viisi alkuillasta ja ulkona on valoisaa-jeee!! Viikko alkaa kallistua jo näin torstaina mukavasti kohti viikonloppua. Olisi aikas kivaa, jos viikonlopuksi tulisi pikkupakkanen ja aurinkoista-se tietäisi mukavia ulkoilukelejä. Ensi viikolla kääntyy kalenterista jälleen uusi kuukausi esiin ja kevättä kohtihan tässä mennään-niin mukavaaa!Tällaiselta täällä eilisillan myräkässä näytti!!


Olisi kiva ostaa kotiin muutama uusi viherkasvi, sillä ainakin meillä talvikausi verottaa ennestäänkin niukkaa kasvivalikoimaani ja tulilatva tai kevätesikko pöydällä toisi kotiin sitä kovasti odotettua kevätfiilistä.Vanhoille kukille tai viherkasveille olisi juuri nyt se h-hetki tehdä mullan vaihdot.


Tämä vaaleanpuna-vihreä pitsilehti ei välitä, vaikka se ei valoa paljon saakkaan, viihtyy oikein hyvin, kunhan muistaa silloin tällöin kastella.


Luin, että ensimmäiset muuttolinnutkin ovat kuulemma jo saapuneet...mitäköhän ne tuumivat tuosta eilisestä myräkästä? Birdlife tietää kertoa, että ainakin muutamia kiuruja, pulmusia, uuttukyyhkyjä, sekä harmaa -ja merilokkeja on jo saapunut. Olipa joku jo törmännyt kohmeiseen sammakkoonkin hiihtoladulla!!


Viime kesänä jäi muutama retki tekemättä...Vallisaareen pitää siis tutustua tänä keväänä tai kesänä, koska viime toukokuun avaamisen jälkeen kävijämäärät olivat, niin runsaslukuisia, että ei tullut lähdettyä ja loppukesästä sekä alkusyksystäkin jäi sitten menemättä.


Kevät saaa edes jotkut kasveistani kasvattamaan uutta...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos