Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 4. helmikuuta 2017

Mitä toivoisin

Hei vaan  ja lauantaita...joka alkoi täällä hyvin tyypillisesti eli melko varhain ennen kahdeksaa; ) Sää-ja lämpötilan tsekkauksella, kahvi tippumaan ja lueskelemaan blogeja  ja aamun uutiset. Tuo säätila,  joka aina tuntuu puhuttavan on melko samanlainen, kuin se nyt viimeaikoina on ollutkin, eipä suurempia muutoksia sanalla sanoen kostea ja yleisilmeeltään harmaa! Minulle kyllä kelpaisi jo se muutos toivoisin jo sitä aurinkoa ja kirkasta...


Tälle viikonlopulle ei ollut mitään suunnitelmia sen kummemmin, mutta huomaankin, että kun  olen tässä mietiskellyt viikonloppua, niin kummasti tuntuu yhtä ja toista puuhaa löytyvänkin. Tänään en taida ehtiä kuvaamaan , mutta huomenna sitten viimeistään, toivoisin pitkää kävelyä ja sen verran sopivaa säätilaa, että saisi paljon kuvia:) Tänään menen tarkistuttamaan näköni ja tilaamaan uudet lasit  ja kuten eilisessä postauksessani jo kerroinkin olen jo valinnut kehyksetkin. Taidanpa samalla reissulla täydentää myös huvennutta vitamiinivarastoani, hypistellä kevätuutuuksia ja kenties tutustua paljon puhuttuun ja kehuttuun Lumenen uudistuneeseen kosmetiikkaan, se onkin ollut mielessäni jo jonkin aikaa.
Kirjastokin on ollut mielessäni jo hetken ja tekisi mieli poiketa kenties sielläkin...


Runebergin tortut, kakut ja kääretortut ovat olleet jauhopeukaloiden blogeissa esillä jo viimeiset pari päivää ja myös laskiaispullat, vaikka laskiainen ei ihan vielä olekkaan. Itsekkin olen miettinyt leipovani tänä viikonloppuna...leipää ja jotakin makeaakin...pakkasessa olisi ainakin raparperia, joten taidanpa tehdä kahvin kyytipojaksi raparperitortun!
Toivoisin myös, että saisin mietittyä jo sellaista asiaakin kuin; kesä ja kesöloma...kun ainahan sitä kannattaa tehdä edes alustavia suunnitelmia ja pistää se mietintämyssy syvälle päähänsä ja tehdä kartoitusta loman ajankohdasta,  mahdollisista matkoista lomabudjetista, kuunnella omia ja muiden toiveita loman vietosta ja kuten sanottu hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty, pätee hyvin tässäkin...lennot ja majoitukset kannattaa ostaa/ varata ajoissa.


Oho..huomaankin saaneeni jo näin aamusta tämän päivän postaukseni melkein valmiiksi jo  toivoisin myös,  että saisin kuitenkin myös tänään  edes muutaman kuvan napsittua.


Toivoisin, että muutamissa tämän postauksen kuvissani olisi jo lupaus siitä odottamastani kevään valosta.

Kivaa lauantaita!

1 kommentti:

  1. Meilläkin on vähän samea ilma, mutta kivan lämpöinen.
    Oikein hyvä lenkkikeli.
    Kivoja kuvia sinulla.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos