Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 7. helmikuuta 2017

Minun maisemani

No nyt on sitten pakkasta,  jopa täällä etelässä, no niinhän sitä helmikuussa yleensä aina on! Ja kirsikkana kakussa; ihana aurinko paistaa, on valoisaa alkuiltaan asti, niin huippua,  eikös vaan? Tänään olisi ollut loistava sää ulkoiluun ja valokuvaamiseen, vaan arkena ei tuota aikaa valitettavasti oikein töiden jälkeen jää, niin että olisi vielä valoisaa lähteä kuvailemaan.
Minusta näissä kuvissa on jotakin keväistä jo...vapaana virtaava vesi!

Haluaisin muistuttaa teitä kaikkia valokuvausta harrastavia lukijoitani:  Minun maisemani valokuvauskilpailusta, se kannustaa kuvaamaan upeaa suomalaista luontoa, kilpailu jatkuu lokakuun loppuun saakka. Myös kamera lehdessä julksistaan kilpailuun osallistuneita kuvia. kilpailu.minunmaisemani.fi sivulta löydät lisää tietoa asiasta. Parhaita kuvia palkitaan kuukausittain, sekä kilpailun lopussa. Jos et vielä ole itse tutustunut kilpailun kuviin, suosittelen tutustumaan! Kerrassaan upeita kuvia...oma kilpailukuvasi voi olla mistä päin tahansa Suomesta, maaseudulta tai kaupungista, mistä tahansa.
Jos et aiemmin ole osallistunut kuvauskilpailuun, niin nyt on tilaisuutesi lokakuun loppuun asti ja vaikka olisitkin, voit toki siltikin osallistua...Ehkäpä seuraavalla kuvausreissullasi katselet ympäristöäsi, sitä maisemaasi vähän toisin ja kenties juuri sieltä löytyy se sinun sielunmaisemasi, jonka kuvaat ja lähetät tuohon kilpailuun.


Hyviä picsejä!!

4 kommenttia:

 1. Kyllä oletkin ottanut mahtavia kuvia. Meillä oli pakkasta -20 mutta niin ihanasti paistoi aurinko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiiläkin oli tänä aamuna pakkasta n.-15C...ensi yöksi lupailtiin jopa pariakymmentä hrrrr ....

   Poista
 2. Oletko itse osallistunut? Mikä olisi sinun maisemasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole osallistunut ainakaan vielä...minun maisemani olisi varmaankin lempparirannaltani tai mökkimaisemista.

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos