Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 25. helmikuuta 2017

Mielen pirteyttä bongaamassa

Kuten aina jaksan toitottaa, niin nytkin; luonnosta saa jättiannoksen hyvää mieltä! Olen ehdottomasti sitä mieltä, että jos on paha tai alakuloinen olo, kannattaa lähteä ulos, huolet kevenevät ja ajatus kirkastuu kunnon ulkoilun kuluessa.


Tällainen lauantaiaamu minut toivotti tervetulleeksi ulos!Tänne pääkaupunkiseudulle lupailtiin täksi päiväksi mukavaa ulkoilusäätä...yöllä oli pakkasta ja vielä aamuksikin sitä riitti ja meren rannassa, minne ulkoilemaan lähdin, käy usein viileä viima. Niinpä pukeuduin kunnolla ja lähdin kamera mukanani kirpeähköön lauantai aamuun. Aurinko yritti sinnikkäästi pilkistellä pilvien lomasta, mutta välillä se ei aivan onnistunut, mutta välillä sen yritys sitten taas palkittiin ja rannan jää -ja lumipeitteen kirkasti kevätaurinko:) Hiljaista oli aamutuimaan vielä rannassa, muutama aamuvirkku vain lisäkseni, sain kuvailla ylhäisessä yksinäisyydessäni kaunista helmikuun lopun luontoa.


Olen aiemmissa talvipostauksissani ihastellutkin jäätä ja sitä, miten kauniita yksityiskohtia se saakaan aikaan, voisin liikkua luonnossa tuntikausia vain erilaisia jään aikaansaamia taideteoksia ihmettelemässä, ihastelemassa ja kuvaamassa, niistä ei vaan saa kyllikseen. Jäälle ei minua edelleenkään saanut, vaikka se mielessäni tuolla rantoja kierrellessäni kävikin.Virtapaikoissa meri on sula ja kevään ensimmäiset joutsenet saapuneet♡Pääsin seuraamaan ruokailemaan saapunutta pariskuntaa aitiopaikalta ja kamera surisi:)
Tämän kevään ensimmäiset joutsenet


Olen pakon edessä...tänään kun ulkoilemasta tultuani latasin kuvia koneelle taas ajattelin, että minun on kertakaikkiaan nyt vihdoinkin vietävä kamerani puhdistettavaksi, sillä nyt kuvissa on jo niin paljon epäpuhtauksia, että on kertakaikkiaan pakko! Olen vitkutellut asian kanssa jo aivan liian kauan.Toinen vaihtoehto puhdistuksen aikaansaamiseksi on käydä kameraliikkeessä ostamassa puhdistustarvikkeet, myös kamerasivustoilla on ohjeita kuinka järkkärin voi itsekin huoltaa/puhdistaa. Kamera kerää pölyä mikä on aika ajoin poistettava, jotta kuvat pysyvät laadukkaina.Mitenkäs olette omaa lauantaitanne viettäneet, oletteko bongailleet  jo keväänmerkkejä?


Hyvää lauantaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos