Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 6. helmikuuta 2017

Maritusta kaapeille ja vähän päällekin

 Aurinkoista maanantaita...mietin viikonlopulla syytä siihen, että miksi  kaikki kaappimme  ovat niin täynnä...onko kaikki niiden sisältö ihan oikeasti tarpeellista? Olisinko valmis  toteuttamaan periaatetta,  että ellen ole vuoteen tarvinnut/käyttänyt joutaa kyseinen  tuote kierrätykseen tai roskiin?
 En ole mitenkään erityisen "hurahtanut" tuohon Maritukseen, vaikka niitä kirjoja  olenkin selaillut, enkä nytkään aijo siis lähteä rullailemaan jokaista  vaatekappalettani tai karsimaan väkipakolla kaappieni sisältöä, vaan sen takia. että  se vaan sattuu olemaan nyt niin kovin trendikästä!


Olen ehdottomasti kierrätyksen kannattaja ja lajittelen kodin jätteet, vien melko kuuliaisesti eri materiaalit niille varattuihin roskiksiin. Ja myönnän auliisti, että minussa saattaa olla hieman hamstraajan vikaa;  periaatteella, että jospas tätä vielä joskus tarvitaan, mutta kun alan karsimaan kaappien sisältöä, saatan myös melko ronskillakin kädellä olla valmis luopumaan tavaroista.Välillä tuntuu siltä, että meille tuputetaan ohjetta, vinkkiä ja jos jonkinmoista oppia vähän sieltä, täältä ja tuolta...olemmeko siis ihan oikeasti uusavuttomia? Emmekö kykene enää selviytymään erilaisista, pulmista, haasteista, vastoinkäymisistä tai edes arkipäiväisestä elämästämme, saatikka sitten tavaroidemme hävittämisestä ja turhasta säilyttämisestä??

Jos kaappisi kaipaavat järjestelyä, niin voisi joskus itse kunkin olla hyvä myös selvittää vähän ajatuksiaankin. Jos nimittäin murehtii kovasti  ja kehittelee mielessään skenaarioita;  entäpä jos en pysty, osaa tai suoriudu...on ihan Ok joskus myös epäonnistua, tai suoriutua ns.rimaa hipoen...aina ei tarvitse olla täydellinen, kyllin hyvä on ihan  ihan riittävästi!! Kannattaa välillä olla armollinen itselleen ja kanssaihmisilleen;)Tänään olen iloinnut kivasta kelistä ja sinisestä taivaasta, mitä ei vähään aikaan olekaan saanut ihastella, tässä tämän päivän positiiviset, mitkä olivat sinun? Voisi olla taas aika ottaa pari elämäni aakkosta mukaan tähän maanantai postaukseen...ja vuorossa kirjaimet: J, K ja L
Eka on superhelppo J, niinkuin Joulu, josta pidän tosi paljon♡, K...omahyväisesti etunimeni ensimmäinen kirjain ja L, ainahan se on mielessä: Loma;)


Täytyy tässä kerätä vähän voimia tuohon mahdolliseen kaappiprojektiini...jos sellaiseen tässä ihan oikeasti ryhtyisi, josko siitä ylimääräisestä tavarasta vaikka pääsisi eroon ja saisi raivattua vähän säilytystilaa lisää.

Toivottavasti aurinkoista viikkoa!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos