Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Katse kohti kevättä

Pirtsakkaa viikon puoltaväliä...pakko taas puhua säästä:) mutta kun tänäänkin on ollut ihan huikean hieno keli! Niin teki mieleni ulos, toimistolta istuskelemasta päivällä...ja valoisaan aikaan kun ei oikein arkena vielä tähän aikaan vuodesta ulkoilemaan ehdi,  ennen kuin jo alkaa hämärtyä ja silloin ei saa vangittua enää linssin läpi sitä ihanaa valoa! Taitaa viikonlopuksi taas tulla pilvisempää ja tuo säätyyppi alkaa kaiketi ennusteiden mukaan lauhtumaankin, niin että ensi viikolla saatetaankin sitten olla jo plussalla taas. Monilla on kohta talvilomaa, minä en nyt ole lomaa pitämässä, säästelen myöhempään ajankohtaan.
Helmikuukin tuntuu etenevän rivakasti...viikot vierivät yhä kiihtyvämmällä vauhdilla eteenpäin...viikonloput seuraavat toisiaan ja erinäiset kevääseen liittyvät aatokset alkavat risteilemään päässä! Kohta työpaikoilla alkaa kiertämään lomalistat ja itse kukin saattaa jo alkaa pohtimaan ensi kesän lomaansa. Milloin olisi otollisinta lomailla, pidänkö lomani yhteen menoon vai pätkinkö osiin, olenko kaukaa viisas ja säästän viikon loka-marraskuulle ja lähden ankeudesta etelän lämpöön, teemmekö ulkomaan matkan vai lomailemmeko tänä vuonna kotimaassa,  vai kylpylässä, mökkeiläänkö vai mitä me tehdään??
Kyllä minuakin kieltämättä jo tuleva kesä ja loma pohdituttaa...oikeastaan on ihanaa
alkaa suunnittelemaan...Tänään kun kävelin kotiin pysäkiltä oli kyllä aika keväinen fiilis, vaikka hengitys huurusikin, niin lintujen sirkutukselta ei korviaan voinut ummistaa, eikä päivän kirkkautta olla huomaamatta,  sanalla sanoen ihanaa!! Jokos teillä kevätmieli alkaa hiipimään mieliinne, oletteko havainneet kevään merkkejä?


Aurinkoisia päiviä!!

1 kommentti:

  1. Kevättä on ainakin rinnassa ja mielessä. Aivan ihanaa aurinkohoitoa ollut nämä viime päivät. Ah vaan sitä onnea, kun päivät pitenee ja aurinko hellii.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos