Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 16. helmikuuta 2017

Aakkosia ja toivoa

Palataanpas taas ...pienen tauon jälkeen näihin aakkosiin ja vuorossahan ovat M, N ja O. M, niinkuin meri, elementti mikä on aina kiehtova, monimuotoinen vähän pelottavakin ja myös kaunis. Entäpä N, no netti:) sehän siitä tulee mieleen, sen kummemmin selittelemättä. Ja O, onni! Jota toivoo ihan jokaiselle , sopivasti...joku saattaa tarvita runsain mitoin, toiselle voi riittää se pieni hippunen, siispä ihan jokaiselle sopiva määrä.


Ja eikös torstai ole toivoa täynnä? Toivoaan ei pidä koskaan heittää pois! Toivoa voi aina,  niitä  oman kokoisia toiveita, jollekulle se voi olla aurinkoinen päivä, toiselle vaikkapa kivuton vuorokausi ...mitä sinä toivoisit? Ehkäpä juuri torstaina kannattaa sitten toivoa siispä tuumasta toimeen ja toivomaan.


Huomenna on perjantai ja naisten ilta, hyvää seuraa ja herkkuja, tapaamme muutaman kerran vuodessa tuttujen naisten kesken ilmassa on naisenergiaa, jutustelua...kuulumisten läpikäyntiä ja mukavaa yhdessäoloa...huomenna ei sitten minulta tulekaan postausta, mutta launtaina lupaan sitten pidemmän postauksen:)

Muistatte varmaan kirjan, jonka ostin vähän aikaa sitten...Hyvän elämän reseptit..lainaan taas sieltä loistavan reseptin: Etsi intohimoasi, se löytyy elämällä ja kokemalla.Tee sitä mitä rakastat ja tee sitä usein. Nuku liiku ja syö terveellisesti. Jokaisella on oma elämänpolkunsa. Iloitse ja nauti elämästä!


Hyvää torstai-iltaa☆

2 kommenttia:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos