Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 24. helmikuuta 2017

5 keinoa nauttia vapaapäivistä

Oikein ihanaa viikonlopun alkua! Meistä monille viikonloput tuppaavat menemään asioihin,  joita viikolla ei ehdi, jaksa tai  viitsi tehdä. Kannattaa kuitenkin pitää varansa, ettei koko viikonloppu mene suorittamiseksi. Eihän siinä sinänsä tietenkään mitään pahaa ole, että hoitaa rästiin jääneitä hommia. Mutta viikonlopulla olisi myös tarkoitus ehtiä nollata akkujaan, viettää oikeasti sitä paljon puhuttua laatuaikaa läheistensä kanssa, tärkeä juttu, jos viikolla tuntuu, ettei muuta käy kuin kotona nukkumassa tai lukee meilejä tai vastailee työpuheluihin ja tekee rästihommia kotona myös iltaisin.


Unihan on ihan  tutkitustikin tärkeä juttu,  nuku siis kunnon yöunet viikonloppuisin. Unen määrähän on kovin yksilöllistä;  joku pärjää 6-7 tunnilla ja joku taas tarvii lähes 10 tuntia.

Ulkoile, mikään ei tyhjennä mieltä ja rentouta yhtä tehokkaasti,  kuin kunnon ulkoilu luonnossa.

Huomioi ne läheisesi, tehkää jotain kivaa yhdessä ja jutelkaa, opettele keskustelemaan ihan kasvotusten ja kuuntele mitä heille ihan oikeasti kuuluu.

Hyvä ruoka,  parempi mieli, niinhän sitä sanotaan jo mainoksessakin. Ruuan tekeminen yhdessä voi toimia mukavana yhteisenä tekemisenä. Syökää kiireettömästi ja nauttikaa!

 

Muista hemmotella vähän myös ihan itseäsi, suo hieman aikaa myös vai  itsellesi, lue vaikka kirjaa, kuuntele mieli musiikkiasi  tee jotakin mihin arkisin ei tunnu riittävän aikaa.

Huomiseksi on luvattu loistavaa ulkoilusäätä, siispä niiden hyvien yöunien jälkeen lähde ulos reippailemaan ja nautitaan vapaapäivistä!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos