Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 3. tammikuuta 2017

Talvi tuli?!

Olipas mukava lähteä aamulla töihin, kun luonto oli saanut talvisen asun yön aikana ja täällä pyrytti koko päivän ihan kunnolla, niin että töistä lähtiessäni lunta oli kertynyt ainakin viitisentoista senttiä, kotimatkani aikana pyry kuitenkin loppui ja taivaanrannassa pilkotti laskevan auringon viime säteet; niin kaunista!

Moni meistä taisi haaveilla valkoisesta joulusta, jota emme saaneet, mutta kelpaa tämä talvi nytkin...kohtuudella kiitos, jos saa esittää toiveensa?! Tasan vuosi sitten, ihan päivälleen oli muuten aivan samanlainen päivä; pyrytti ja n.7-8 C astetta pakkasta, minulla on tapana kirjata säätiloja nimittäin ylös, siksi tämäkin päivä löytyi merkinnöillä muistiin kirjattuna viime vuodelta;)Katsotaan nyt saadaanko myös ne luvatut melko kireät pakkaset? Pidän talvesta pikku pakkasineen ja kauniista valkoisesta lumisesta luonnosta, mutta kuten sanottu, kohtuudella lunta ja pakkasta. Tänään oli ensimmäinen päivä tämän talvikauden päivistä, kun oli valoisaa ja kirkasta kotiin tullessa iltapäivällä, tunne oli suorastaan riemukas, kun havaitsin sen!Oikein mukavaa talvisen päivän iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos