Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Sunnuntain harmoniaa

Eilen tuli lueskeltua monia blogeja...joista löytyi mielenkiintoisia juttuja. Ensinnäkin matkailuaiheiset postaukset kiinnittävät kuvien tai kohteen takia usein  huomioni, eilen löytyi Marrakeshia käsittelevä postaus, jonka luin suurella innolla ja ahmin silmillä postauksen kuvat! Toinen blogi, jossa käsiteltiin Suomi 100 - vuotta valokuvauskilpailua, jonka teemana on "Minun maisemani", tästä löytyy lisää infoa asiasta http://suomifinland100.fi/project/minun-maisemani/  jos kiinnostuit ja käykää ihmeessä ihailemassa ja katsomassa upeita kuvia. Ja kuten usein heräsin tänä aamunakin aikaisin...ja kävin vähän lueskelemassa muiden blogeja ja silmiini osui matkablogissa postaus Hong Kongista...jotenkin tämä paikka on mielenkiintoinen ja jäänyt "takaraivooni" kummittelemaan, luen paikkaa käsittelevät artikkelit aina kun sellaisia silmiini osuu.


Tänään on loistava tilaisuus taas jatkaa aloittamaani : Elämäni aakkoset postausta ja mennään kolmen kirjaimen voimin  eteenpäin ja vuorossahan  ovat G , H ja I. G niinkuin google, kyllä, minä kun käytän hakukonetta tuon tuosta, H;  huominen, aina uusi mahdollisuus, oho jopas meni runolliseksi;) ja I kuten ilo, sitä pitää jokaisen elämässä olla, eikös vaan? Tämä kirjain postaus menee kyllä kohdallani ihan  sillä mikä ensimmäisenä mieleeni tulee kyseisestä kirjaimesta  sen enempiä pohtimatta. Monesta kirjaimesta tulee mieleen monia asioita, jotka ovat itselleni merkityksellisiä, mutta sitten on vaan valittava se yksi.


Eipä taida tänäänkään tuo sää kovasti innostaa, harmaalta näyttää ainakin näin aamusta...on kuitenkin vapaapäivä, joten jotakin tekemistäkin tähän päivään pitäisi suunitella. Jos ilma kirkastuu lähden vähän pidemmälle kävelylle ja kameran otan mukaani, jos säätila taas pysyy harmaana ja kosteana taidan hypätä bussiin ja suunnistaa kauppakeskukseen, missä aivan varmasti on myös muita viettämässä harmaata sunnuntaita ostosten teon merkeissä tai ihan vaan katselemassa uutuuksia, sillä niitähän on kauppoihin jo tullut.


http://www.birdlife.fi/lintuharrastus/pihabongaus.shtml

Jos olet muuten kiinnostunut linnuista ja seuraat niitä, saattaa ylläoleva pihabongaus olla juuri sinun juttusi, käy tsekkaamassa!!


Pitkästä aikaa kirjastokin vähän houkuttelisi pistäytymään, mutta se saa jäädä hoidettavaksi vaikkapa viikolla.Olen nykyään sellainen kausilukija, saatan ahmia useamman kirjan muutamassa päivässä, mutta sitten voikin taas mennä useampi kuukausikin etten tartu kirjaan ollenkaan ja yksi syy tähän saattaa olla kyllä blogit, koska minun tulee luettua niitä melko aktiivisesti. Luen usein myös lomilla enemmän kuin arkisin, toki luen uutisia päivittäin ja naistenlehtiä tulee myös lueskeltua silloin tällöin. Tänne voi muuten vinkata, jos olette viimeaikoina lukeneet jonkun kirjan, joka syystä tai toisesta mielytti aivan erityisesti ja olisi kiva jos myös kertoisitte miksi juuri kyseistä opusta suosittelisitte luettavakseni, kiitän vinkeistänne jo etukäteen!


Mukavaa sunnuntaita!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos