Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 28. tammikuuta 2017

Sumua ja tihkua, mutta sentään vapaapäivä

Sumuista lauantaita, ainakin täällä pääkaupunkiseudulla on viikonloppu valjennut täysin erilaisena, kuin viikko sitten! Tänään heräilin sumuisen harmaaseen lauantai aamuun, lähdin käymään kierroksen läheisellä kirpputorilla suunnitellusti, eikä hullumpi reissu ollutkaan.


Näin märkää, jäistä ja lumetonta täälläpäin on!


Ja tänään myös harmaan sumuista


Piristystä aamuun!!Ensinnäkin säästä välittämättä otin kameran mukaani, koska kävellessäni kirpparille matkalla sinne ehtii ottaa kuvia ja itse paikanpäällä tein hyviä löytöjä. Iittalan kartio sarjan siniset ruokalautaset, joihin sopivat lasit olen löytänyt samaiselta kirpparilta jo aiemmin, sarja siis täydentyi.  Koska kevät on edessä päin kiinittyi huomioni aurinkolaseihin, jotka niinikään lähtivät mukaani. Seuraava löytöni oli valkoinen siisti paitapusero, joka sopii töihin tai vaikkapa johonkin menoihin ja sokerina pohjalla löytyi kiva hyväkuntoinen ja juuri minua mielyttävän värinen takki kevääksi.


Sininen oli pitkään lempivärejäni, sitten kyllästyin ja en käyttänyt sitä ollenkaan ja nyt se taas miellyttää, uskon että näille astioille tulee kyllä käyttöä.

Ja tässä nyt sitten se takki löytöni...hintaa tällä oli alle kymppi !! Että näinkin edullisesti voi löytää uutta päällepantavaa :)


Takki on malliltaan lyhyt ja tyköistuva ja siinä on kauniit vaakuna aiheiset napit.


Vaikka ulkona on ankeaa ja alkoikin nyt päivällä sataa,  piristin jo eilen kotia ostamalla ensimmäisen kerran tulppaaneja kotiin tänä vuonna, ne ovat niin kauniita ja keväisiä.


Kimppu tulppaaneja piristää kummasti harmaana päivänä mieltä ja kotia;)Olin jo aiemmin viikolla miettinyt ruuat viikonlopuksi ja lauantaiksi valikoitui kasvis-halloumipihvit, sekä tsatsiki. Tutkin silloin tällöin K-ruokakaupan Mts-vinkkejä (mitä tänään syötäisiin) ja sieltä löytyi myös tämän ruuan ohje, kannattaa kokeilla jos pitää kasvisruuasta,  minä en paistanut pihvejä pannulla, vaan uunissa...pysyvät luultavasti paremmin kasassakin siten;)


Aikas hyviä, nopeita valmistaa ja vieläpä edullisiakin!

Vaikka tällainen sää ei innosta kovasti ulos lähtemään kannattaa silti käydä vaikka ihan lyhyelläkin "happihyppelyllä" sekin piristää kummasti. Ja vaikka kuvaamisenkaan kannalta tämä sää ei todellakaan ole se houkuttelevin, niin sain aamulla kuitenkin otettua yllättävän monia kuvia.Voi harmaana päivänäkin löytää kaunista kuvattavaa.Mandariini lienee pudonnut jonkun kauppakassista? Kuohujuomapullon korkki taas lienee peruja Uuden vuoden juhlinnasta... Kiinalaisethan juhlivat uutta vuotta muuten eilen ja heillä alkoi kukon vuosi, tiesittekös sitä?!
Kovin on harmaata, mutta jospas  huomenna olisi hieman parempaa säätä...Mukavaa lauantaina!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos