Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Poikkea polulta

Aurinkoista sunnuntaita! Kertakaikkisen hieno aamu!! Niin hieno, että heti aamutuimaan auringon noustessa ja kuu-ukonkin vielä taivaalla killuessa oli päästävä ulos. Lähdin kävelylle lähimetsään ja tein toisenkin  lenkin hieman kauemmas toiseen metsään...olen siis viettänyt aamuni metsissä samoillen ja polulta poiketen.


Siellä se kuu-ukkokin vielä killui...


Aamuissa on ihan omanlaisensa tunnelmaa...aamuvirkkuna olen usein  liikkeellä jo silloin, kun monet vielä kääntävät kylkeä ja vetävät peittoa korvilleen sunnuntain pitkään nukkumisesta nauttien;) Vaan minäpä lähden usein silloin kameran  kanssa ulos luontoon...kuten siis tänä aamunakin, kiipesin  kallioille ja tarkkailin taivaanrantaa...aurinko alkoi nousta ja taivaanranta punoittaa  tiesin, että kohta kamerani "laulaisi" ja kyllä; kannatti olla juuri tänä aamuna aikaisin kameroineen ulkona.


Ilotulitus on juuri alkanut...


Niin kaunista, auringon nousujen ja laskujen kuvaamiseen ei kai koskaan väsy? Ne ovat aina niin hienoja ja kuvaamisen arvoisia.Aika usein omat ulkoilureitit kulkevat niitä tuttuja polkuja ja alueita, mutta suosittelen silloinkin poikkeamaan polulta, saatat yllättyä mitä kaikkea kuvattavaa löytyykään...


Talvinen metsä on ihanan rauhallinen ja ah, niin kaunis ja mikä ihana valo, kun on aurinkoinen aamu!


Kurren ruokapöytä;)


Luonnon aikaansaama taideteos


Luonnossa liikkuessa ajantaju helposti menettää merkityksensä, sitä lumoutuu kaikesta näkemästään ja kulkee huomaamattaan pitkänkin matkan, kameran kanssa tulee kiinnitettyä myös tarkemmin huomiota ympäristöönsä ja yksityiskohtiin.

Nauttikaahan hienosta  aurinkoisesta ulkoilusäästä!!

2 kommenttia:

  1. Sinä osaat ottaa hienoista paikoista kuvia. Näitä katselen mielelläni.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tuija! Tänään oli hieno keli ja sai otettua kivoja kuvia.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos