Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 13. tammikuuta 2017

Perjantaipäivä ja sää"tyttö"

Kun aamulla raotin sälekaihdinta tarkistaakseni ulkona vallitsevaa säätilaa, yllätyin kun huomasin, että yön aikana oli satanut kaunis lumipeite! Luonto näytti niin kauniilta;) Ulos mennessäni havaitsin, että olikin aivan suojasää ja melkein vesikeli...pysäkille päästyäni alkoi tulla jäätävää tihkua...?

Postailen usein vallitsevista sääolosuhteista...kai minä seuraan säätä aika tarkasti. Pyrin nimittäin katsomaan ainakin kerran päivässä säätiedotuksen,  kirjaan melko säännöllisesti kalenteriinkin säätiloja. Tämä ilmojen ja luonnontarkkailu taitaa kyllä tulla verenperintönä, nimittäin äitini tekee samaa:)


Huomiseksi onkin kai lupailtu taas  lisää lunta ja talvisempaa keliä, kiva juttu, sillä olisi kiva päästä vähän kuvailemaan. Joku oli saanut kuvattua edellispäiväistä myrskyä js upeasti jäätynyttä laituria. Olisi hienoa saada ikuistettua joskus vaikkapa myrskyävä meri, mutta niin fanaattinen kuvaaja en sentään ole, että lähtisin kilpasille luonnonvoimien kanssa, myrskybongariksi en aijo ryhtyä!


Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos