Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 20. tammikuuta 2017

Perjantain pohdintoja


Tänään tuleekin vähän erilaisempi postaus. Ja huomatkaa olen perjantain kunniaksi, jopa saanut liitettyä kuvia tähän postaukseen ihan normaalisti...saavutus sekin viime päivien postausongelmien jälkeen, eli aika hyvä perjantai;) lisäksi näen jopa tekstin samalla kun kirjoitan, eli aina vaan paranee!


Mutta tämän postauksen oli tarkoitus olla aiheeltaan himpun verran eri tyyppinen, kuin normaalisti postaukseni ovat, tai kenties jopa vähän pohdiskeleva...monissa blogeissa on postailtu aiheesta "elämäni aakkoset"...en aijo tehdä sitä ihan pelkästään vain tässä postauksessani, vaan ripottelen  niitä jatkossa silloin tällöin...enkä välttämättä ihan kaikkien muiden tavoin, vaan ihan omalla tavallani...


No niin, aloitellaanpas tänään sitten ensimmäiseksi A:sta, ja se on sitten tietysti aurinko;  elämän ylläpitäjä , lämmön ja valon tuoja  d-vitamiinin ehtymätön lähde.
Seuraavaksi B, joka tuo eittämättä mieleeni tietysti bloggaamisen ja blogini ja vielä yksi C, tässäkohtaa vuotta siihen  sopii hyvin  Celsius...sillä tuleehan sitä lämpömittaria päivittäin katseltua oli sitten vuodenaika mikä tahansa.


Tähän tyyliin eli käydään, siis aakkoset läpi ja kustakin kirjaimesta pieni pohdinta mitä k.o kirjain  tuo itselle mieleen...siis ihan mitä vain, jotakin merkityksellistä, tärkeää tai vaikka ihan arkipäiväistäkin...


Ja mikä ihan parasta...huomiseksi on luvattu loistavaa ulkoilusäätä,  toivotaan sormet ja varpaat ristissä, että se toteutuu.

Ihanaa viikonloppua meille kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos