Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Onnea ja iloa vuoteen 2017

Oikein  ihanaa ja hyvää alkanutta uutta vuotta 2017☆★☆★ja terveisiä Tallinnasta, missä vietin vuoden vaihtumista.


Toivottavasti teidän vuodenvaihteenne on sujunut mukavissa merkeissä, minä olin siis Tallinnassa ottamassa uutta vuotta vastaan ja se sujui oikein mukavasti. Säätila oli iltapäivästä ja illasta sateinen,  mutta mielialamme korkealla ja päätimmekin melko pikaisesti Tallinnaan saavuttuamme lähteä joulumarkkinoille ja täytyy sanoa että sateesta huolimatta Tallinnan joulutori ei tuottanut pettymystä, se on rakennettu tosi kauniisti, tykkäsin kovasti,   olen kyllä vieraillut siellä vuosia sitten aiemminkin ja tykkäsin siitä kovasti jo silloinkin.


Kaikki jotka Tallinnassa ovat vierailleet, ovat luultavasti myös pistäytyneet jossakin toinen toistaan ihanimmista kahviloista, itse kävimme Kalevin hurmaavan tunelmallisessa jo 1800-luvulla perustetussa konditoria kahvilassa. Kahvilassa voi ihailla mm. Marsipaanin maalaajaa työssään ja nauttia kupposellisen hyvää kahvia ja herkullisia kahvilatuotteita, jos olet menossa Tallinnaan kannattaa istahtaa hetkiseksi tähän kahvilaan.
Joulu on ohi, mutta mielestäni loppiaiseen saakka voi vielä postailla jouluisista tai vuoden vaihteeseen liittyviä postauksia ja niin myös aijon tehdä:) ja ihan vaan siitä syystä, että on kiva jakaa näitä Tallinnan matkallani ainakin minuun vaikutuksen tehneitä juttuja ja muutamia kuviakin,  jotka on muuten otettu joululahjaksi saamallani kännykällä, aika kiva kun ei tarvitse aina ottaa mukaansa järkkäriä, vaan voi napsia kännykälläänkin ihan kelpo kuvia. Reissut on aina kivoja, mutta vievät myös veronsa ja nyt alkaa uni ottaa omansa,  joten todella hyvää alkanutta Uutta Vuotta teille kakkille, huomenna lisää Tallinnan reissukuulumisia ja kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos