Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 9. tammikuuta 2017

Odottelua

Eikös nyt tammikuussa voi oikein  hyvin jo  alkaa odottelemaan kevättä? Voi pohtia koska kaikki lumet sulaa,  milloin laittaa ensimmäiset siemenet multaan tai millainen sää mahtaa olla vappuna; sataako vai paistaako? Monet odottavat aina jotakin ja elävät vähän sellaista "sitku" elämää, eikö olisi kuitenkin hyvä osata elää myös hetkessä, ihan  tässä ja nyt? Eikä odotella huomista, viikonloppua, ensi viikkoa, helmikuuta tai kesälomaa...  ihan  vielä;)


Heti joulun pyhien jälkeen alkoi tulla mainoksia kesälomista ja ensi joulun matkoista, elämme ikäänkuin  aina sesongin edellä ainakin mikäli mainostajia on uskominen, kohta kaupat myyvät jo kevätvaatteitakin,  niin se vaan nykyään menee.


Pitäisi oppia nauttimaan siitä mitä on tässä ja nyt,  eikä aina saavutettuaan jotakin, hamuilisi jo seuraavaa saavutusta. Enkä nyt tietenkään tarkoita, etteikö kivoja asioita sopisi odottaakin tai haluta, mutta mielestäni pitäisi myös osata olla tyytyväinen ja kiitollinen jo olemassa olevastakin. Nykyinen elämänrytmi tuppaa olemaan kovin hektinen ja me yritämme pyristellä parhaamme mukaan siinä mukana.


Odotatko sinä jotakin? Suunniteletko jo vaikkapa sitä ensi kesää? Kai se vähän niin tuppaa olemaa  itse kullakin, että toisinaan sitä odottelee hyvissä ajoin yhtä jos toistakin. Älä kuitenkaan unohda nauttia hetkestä. Nimittäin jos vain odottelee,  voi jotakin tosi kivaa,  ainutlaatuista ja arvokasta lipua ohi ihan huomaamatta.


Huomista tässä kai nyt kuitenkin voi jo odotella, vai voiko? Vai  pitäisikö nyt vaan tyytyä tähän maanantaihin, joulukauden loppumiseen, arjen alkamiseen ja tammikuuhun 2017?


1 kommentti:

  1. Mä en suunnittele kesänmatkoja enkä ens talven matkoja, mä vaan haaveilen niistä. Yleensä en suunnittele kuin korkeitaan viikon asiat kerralla.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos