Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Miltä näyttää vuotesi 2017 ?

Sunnuntaita vaan kaikille! Eilinen päivä menikin melkolailla ihan vaan oleillessa, välillä ajatuksissa pyöri yhtä jos toistakin, mutta annoin itselleni ihan luvan olla vaan. Tänään olen lueskellut blogeja aamutuimaan ja huomasin niistä, että monilla on samoja aatoksia tässä tammikuussa kuin itsellänikin. Tulevalla viikolla alkavat mm. Matkamessut, jonne aijon mennä.


Moni suunittelee tai on jo jopa ryhtynyt puuhailemaan ensi kesää silmälläpitäen...kylvämispuuhat mielessään, kyllä, luit aivan oikein, nimittäin monet kasvit on hyvä laittaa itämään jo tammi-helmikuulla, jos mielii saada kesällä kukkivia taimia. Ja ainakin voi suunitella mitä ensi kesänä haluaa viljellä ja mitä istutella tai hankkia pihaansa koristamaan. Moni taitaa yhä myös pohtia tässä vuoden alussa, että mitä sitä oikein ryhtyisi tekemään, ottaisiko itseään niskasta vihdoinkin kiinni ja aloittaisi jonkun muutoksen elämässään...tammikuuhan on monille ns. Puhdistautumisen aikaa; ollaan herkuttomalla, tipattomalla, polttamatta ja pidetään itsestämme erityisen hyvää huolta.


Onkin tosi hyvä välillä pysähtyä miettimään; mitä oikein elämältään haluaa, mietitkö sinä sitä koskaan, onko mielessäsi asia tai asioita joihin toivoisit muutosta,  tiedäthän sen, että muutos alkaa sinusta itsestäsi,  eikä kenestäkään muusta,  se on sinun elämäsi ja sinä yksin voit muuttaa sitä sellaiseksi kuin toivot ja haluat!


Oletko osallistunut tai miettinyt osallistuvasti Suomi 100 vuotis tapahtumiin, joita järjestetään kuluvana vuotena hurja määrä mitä erilaisempia.Tutustu juhlavuoden 2017 ohjelmaan | Suomi 100, jonka kautta avautuu todellinen tapahtumien aarreaitta, kannattaa tutustua tarjontaan.


Mukavaa sunnuntaita☆

2 kommenttia:

  1. Minä en ole katsellut mitään kesämatkoja, mutta eilen illalla vilkaisin marraskuun matkoja jonnekin lämpöiseen. Eipä osunut kukkarolle sopivaa :( :(
    Aion osallistua johonkin Suomi 100 vuotisjuhlaan.

    VastaaPoista
  2. Nykyisin alkaa matkatstot heti joulunpyhien jälkeen mainostamaan jo seuraavan vuoden kesä- ja joulumatkoja, harva uskaltaa melkein vuotta ennen kuitenkaan tehdä matkavarauksiaan. Nyt kannattaa seurata matkamessutarjouksia, lentoja voi ainakin saada edullisesti.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos