Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Millainen bloggaaja minä olen?

Kun itse luen muiden blogeja,  tulee toisinaan miettineeksi itsekkin blogin kirjoittajaa, sitä ihmistä blogin takana. Jotkut meistä bloggaajista esiintyvät blogissaan sanoi  ja kuvin, kirjoittavat perheestään ja läheisistään, ovat täysin auki elämästään ja blogi on elämänmakuinen ja aidon tuntuinen, blogin kautta pääsee tutustumaan täysin vieraaseen ihmiseen. Jotkut taas haluavat pysyä nimimerkin takana, eivätkä avaudu liiemmin elämästään. Joku toinen  taas kertoo henkilökohtaisimmatkin asiansa päiväkirjanomaisesti ja täysin avoimesti, valinta on tietysti jokaisen bloggarin omissa käsissä.


Itse päätin aloittaessani, että blogi on minun, enkä tuo siihen läheisiäni, muuta kuin satunnaisesti mainiten, enkä ehkä esiinny itsekkään blogini kuvissa,  mutta senkin päätän kunkin  postauksen kohdalla erikseen. Mietin myös sitä millaisen kuvan minusta saa blogini välityksellä. Kuten blogin esittelyssä kerroin,  valokuvaus on harrastukseni, mutta postailen toki muistakin itseäni kiinnostavista asioista. Pääseekö minusta blogini kautta selville, saako minusta jonkinlaisen käsityksen? Ja jos saa, niin millaisen? Pitäisikö kertoa enemmän itsestään,  elämästään  ja ajatuksistaan. Miten blogia tulisi jatkossa kirjoittaa ja mistä te; lukijani haluaisitte lukea? Aloitin blogini viime maaliskuussa ja  kohta takana on kokonainen vuosi kirjoittamista.

,

Omasta mielestäni olen täysin oma itseni blogissani  ja uskoisin, että kuvieni ja postausteni kautta minusta saa hyvin totuudenmukaisen kuvan, ja siihen pyrin, en yritä olla mitään muuta kuin olen, en myöskään halua luoda blogia, joka ei olisi näköiseni. Toivottavasti tekin hyvät lukijani koette ja aistitte blogistani sen;) Olisi oikein kiva kuulla mitä mieltä te olette blogistani, haluaisitteko ehdottaa jotakin tai pohdituttaako jokin asia? Nyt on mahdollisuus vaikuttaa, kerro rohkeasti ajatuksistasi ja bloggaaja kiittää ja kumartaa nöyrästi;) Kiitos jo etukäteen kommenteistanne.

Mukavaa keskiviikko iltaa!!2 kommenttia:

  1. Hei! Siitä ei ole kovin pitkä aika kun löysin blogisi, mutta olen jäänyt lukiaksi, koska sinulla on aina upeita kuvia ja pidän kirjoituksestasi, se on niin rentoa luettavaa. Jatka vain samaan malliin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mukavaa että jäit lukijakseni ja mikäs sen hienompaa että pidät kuvistakin;) Kiva myös, että kommentoit, koska useat eivät sitä tee, vaikka näin bloggaajan kannalta se olisi blogin kehittymisen kannalta suotavaa, iso kiitos siis kommentistasi;)

      Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos