Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 19. tammikuuta 2017

Matkamessut

Turkoosi meri, valkea hiekkainen ranta, huojuvat palmut, ihana lämpö ja uusia kokemuksia! Niistä on lomaunelmat tehty ja se on ihan pian taas täällä, nimittäin matkamessut... tänään torstaina messut aukesivat ammattilaisille ja perjantaista kaikille matkailusta kiinnostuneille.Jos matkailu kiinnostaa saa messuilta varmasti uutta tietoa, ideoita, löytää kenties uuden kiinostavan kohteen tai oppii tutusta ja turvallisesta suosikkikohteestaan jotakin aivan uutta. Messuilla tapaa usein myös  tuttuja, voi osallistua kilpailuihin ja jos on onnekas voittaa lomamatkan!

Koko viikon on tipahdellut mitä huikeampia tarjouksia lennoista, majoituspaikoista, autonvuokrista ja kaikki tietysti edullisesti messuhintaan. Muista kuitenkin olla tarkkana, tarkista matkustusajat, onko lennot suoria, vai vaihdollisia, kuinka pitkä on odotusaika vaihtolennollesi, kuuluvatko matkatavarat ja ateriat lentohintaan? Onko hotelli kaiken keskellä vai kaukana kaikesta..kaikkihan riippuu tietysti myös siitä millaisen matkan, lennon, majoituksen tai vuokra-auton tarjouksista yrittää saada tarjoushintaan.
Lentoja saattaa myös löytää nyt messujen aikana hyvään hintaan, joka varmasti innostaakin monia suunittelemaan kevät tai kesälomamatkaa, kaupunkilomaa, suurkaupunki tai paratiisisaari voi myös kiehtoa...jos onnistut nappaamaan hyvän hintaiset lennot tarjouksista, voi majoitus esim.suurkaupungista keskeisellä sijainnilla ja aamisisella yllättääkkin melko korkealla hintatasollaan!

Oletteko muuten menossa messuille? Joka vuosi messuilla on myös ns.partnerimaa, joka tänä vuonna on Turkki. Messuilla on usein myös tilaisuus tavata kohdeoppaita, joilla on kohteiden paikallistuntemusta ja jotka ovat usein myös asuneet kohteessa pitkään, mikäli saat tilsisuuden jutella seuraavasta lomastasi paikallistuntemusta omaavan henkilön kanssa, kannattaa tilaisuus ehdottomasti hyödyntää.


Kuten huomaatte täysin ongelmitta ei sitten sujunut eilinen postaukseni tekeminenkään, nimittäin tämä on kirjoitettu eilen ja tarkoitukseni oli tietysti myös julkaista teksti siis jo eilen, mutta sitten tuli ongelmia, enkä saanut edelleenkään kuvia lisättyä... ja sama jatkuu yhä vielä, en tiedä missä on vika, mutta soisin ongelman olevan pian jo historiaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos