Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 5. tammikuuta 2017

Loppiaisen vieton suunitelmat

Tänään olen muuttanut työpisteeni avokonttorista kahdenhengen huoneeseen, työ tai työpaikka eivät siis muuttuneet, vain tuo paikkani. Päivä oli muutenkin aika hektinen ja kun lähdin  kotiin, myöhästyin  ns.normi bussistani ja hytisin pysäkillä seuraavaa bussia odotellen...koska joudun vaihtamaan työmatkalla bussia, myöhästyin myös vaihtobussista ja jäädyin lisää odotellessani tätä toistakin bussia vartin. Vaikka olin pukeutunut sään mukaisesti,  niin viima ja kova pakkanen alkoivat kyllä todella tuntua kropassa...nahkakäsineet eivät enää lämmitä näissä lämpötiloissa ja sormia alkoikin paleltaa tosi paljon, muuten pärjäsin ihan hyvin.
Ihanaa kun tässä viikonlopussa on tuo yksi ylimääräinen vapaapäivä, Loppiaisesta johtuen. Aijon laittaa joulukoristeita pois, ja syödä myös joululevonnaisia pois, onneksi ei ole joulusuklaita rasioittain tuhottavana ;) ja vastaavasti sitten tehdä pasteijoita lisää, sillä ne menevät joululeivonnaisista ensimmäisinä loppuun.Lux-Helsingistä mainitsinkin jo eilisessä postauksessani, joten se on myös tämän viikonlopun ohjelmassa, kunhan tuo ilma lauhtuu.Minä kun en varsinaisesti niitä uuden vuoden lupauksia rikottaviksi tee, niin ajattelin, että jos näin Loppiaisena yrittäisi opetella neulomaan vaikka sukat! Yhdessä blogissa innostettiin moiseen puuhaan ryhtymiseen, jos osaa oikea  ja nurjan silmukan ja luoda silmukat osaa kuulemma myös neuloa sukat??!! Saanen hieman epäillä, mutta täällä heräsi kiinostus, se tosin ei vielä tarkoita sitä, että oikeasti ryhtyisin toimeen:) On minulla talteen otettuna ihana ja kuulemma tosi helppo virkattava kukka ohjekkin, jos sitä yrittäisi sitten lähempänä ensi kesää?? Itselleenhän voi lupausten sijaan, luoda haasteita ja voin  vakuuttaa, että näissä kahdessa on kuulkaa minulle sitä sitten jo ihan roppakaupalla!Tästä tämä 3 päivän vapaan vietto nyt sitten on aloiteltu; itsensä sulattelulla, muutamalla kupillisella kahvia ja aika isolla keolla niitä joululeivonnaisia?! Jalat peiton alle lämmittelemään...enköhän minä tästä sula:)Oikein mukavaa Loppiais viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Me kävimme eilen kakkosen kanssa mainosreissulla ja suorastaan järkytyin pakkasen purevuutta. Paljain käsin oli turha yrittää jakaa, sillä hyydyin heti alkuunsa. On tässä totuttelemista. Ja ääreisverenkierto on minulla se mikä yleensä ensin pettää. Miten siis pitää lämpimänä sormet ja varpaat? Loppiainena olen vielä vapaalla, mutta sitten taas työt kutsuu. Sinulle mukavaa pitkää viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, tuntuu kivalta kun on nämä 3 vapaapäivää:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä varmasti oli kylmä odotella bussia. Meilläkin on jopa 20 pakkasta. Onneksi on lunta tullut vähän lisää.
  Kivoja ja kauniita kuvia sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Täälläkin päästään varmaan aamuun mennessä tuohon pariinkymmeneen asteeseen, hrrr...luntakin meille tuli pari päivää sitten liki 20 senttiä.

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos