Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 6. tammikuuta 2017

Loppiainen päättää joulun, vaikka Nuutti sen vie pois!

Oikein kirpakkaa, aurinkoista ja hyvää Loppiaista! Niinhän se on, että Loppiainen päättää joulun, kun hyvä Tuomas sen on tuonut ja lopulta paha Nuutti sen vie pois viikon kuluttua. Monet ovat jo siivonneet kotinsa joulukoristeista ja alkaneet odotella kevättä, itsekin pakkailen tämän viikonlopun aikana joulukoristeet odottelemaan ensi joulua. Kuusi seisoo edelleenkin paikoillaan, mutta vaikka siitä kovasti tykkäänkin kyllä se lähipäivinä varmasti myös lähtee.


Valo on selvästikkin kyllä jo lisääntynyt, koska töistä kotiin tullessani on jo valoisaa, mitä ei vielä joulun tienoilla ollut, vaan sekä mennessäni töihin, että tullessani sieltä oli pimeää. Ihana valo!Toki tuolla lumisella luonnollakin on oma osuutensa tähän valoisuuteen.


Täällä Loppiaisaamu valkeni kireässä -21-asteen lukemissa ja tuli nukuttuakin näin ylimääräisen vapaapäivän kunniaksi yllättävän pitkään...mukava verkkainen aamu ja pohdintaa kuvaamaan lähtemisestä, niin tekee mieli ulos, vaikka kylmä onkin...savuava meri ja jäisen luminen luonto on kertakaikkisen hieno kuvauskohde ja se ihana valo! Siinä syitä pukeutua lämpimästi ja lähteä kameroineen ulos.


Kyllä kannatti lähteä ulos meren rantaan kameroineen, kerrassaan hieno aurinkoinen talvipäivä toivotti ulkoilijan tervetulleeksi ja minä nautin täysin siemauksin. Pukeuduin tosi lämpimästi, mutta siltikin varpaita alkoi kyllä paleltaa runsaan tunnin jälkeen,  mutta silloin olinkin jo tyytyväinen kuvasaaliiseeni ja valmis palaamaan kotiin. Sitten ruuanlaittoon ja loppiaispiiraiden leipomispuuhiin.


Ai niin ja jos haluatte hoitaa talvi-ihoa kotikonstein, kannattaa kokeilla kahvinporoja. Annostele kulhoon n. 2 ruokalusikallista kahvinporoja, 1 ruokalusikallinen hunajaa ja n.2 ruokalusikallista luonnonjogurttia, sekoita aineet keskenään ja kuori seoksella ihoasi, kokeiltu on ja hyväksi ja hyvin edulliseksi kuorintavoiteeksi havaittu, jos on kovin herkkä iho kannattaa "voidetta" hieroa esim.kasvojen iholle melko hellävaroen.


Mukavaa Loppiaisviikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Miehen veli oli kuvannut siellä pääkaupunkiseudulla todella hienon merisumun. Pakkanen kaunistaa luonnon, niin se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hienoja merisumu kuvia on nyt saanut otettua, jos on osunut oikeaan aikaan kameroineen rannalle ja luonto on kyllä kaunis myös talviasussaan.

   Poista
 2. Upeita, talvisia maisemia! :)

  https://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos