Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Lomailuista arkeiluun

Ensimmäinen viikko tätä uutta vuotta takana ja meistä useimmille se myös merkitsee niin sanotusti normi arjen alkamista. On saatu nauttia Joulut,välipäivät, Uudet vuodet ja vielä Loppiainenkin ja sitten ruotuun ja arki alkakoon! Pyhien vietossa ihan parasta on kiireettömyys, lekottelu vailla alituista kelloon vilkuilua, läheisten kanssa vietetty aika ja mahdollisuus tehdä asioita joista pitää, valvoa ja nukkua pidempään...toivottavasti teidänkin pyhien viettonne on sisältänyt kaikkea mukavaa ja olette saaneet ladata akkujanne, jaksaaksemme taas sitä ihan tavallista arkea;)


Tänään on luovuttava kuusesta ja niinpä ajattelin, että tähän joulukauden viimeiseen postaukseen on ehdottomasti liitettävä vielä pari jouluista kuvaa;) sitten on joulukoristeet siivottu pois. Vielä on piparipurkkien pohjilla muutamien kahvihetkien piristykseksi joululeivonnaisia, mutta vähiin ovat nekin käyneet. Kynttilöitä polttelemme vielä ja sitten saa arki astua esiin, miksi arjella muuten niin kovin usein on vähän negatiivis sävytteinen kaiku?


Voisiko omaan arkeensa tehdä joitakin muutoksia, että se maistuisi paremmalta..., aivan varmasti voisi, summaamalla asioita, jotka siinä omassa arjessa sitten kenties ärsyttävät ja saavat sen ärsytyskynnyksen kohoamaan, kannattaa ainakin kokeilla viikko pari pienin korjausliikkein ja kenties havaitakkin, että hieman toisin toimimalla tai omaa ajatusmalliaan korjaamalla voi arjestaan saada ihan mukavaa, sillä sitähän elämä kuitenkin pääpiirteiltään on; ihan sitä tavallista perusarkea.


Kuten eilisillan postauksessani lupailin, palaan tässä postauksessa vielä Lux-Helsinki tunnelmiin. Itse olin kuvaamassa Tuomiokirkon välittömässä läheisyydessä, kauppatorin ja Esplanadin puiston tuntumassa.Sää oli melkein nollallan tietämillä, välillä viima tuiskutti märkää lumensekaista kosteutta kuvaajaan, sekä kameraan, joten kuvat eivät ole ihan" huippuotoksia", mutta toivoakseni niistä saa jonkinlaisen käsityksen tapahtuman tarjonnasta.Lux-Helsinki ei muuten tarjoillut pelkästään katseltavaa, vaan teoksiin liittyi myös ääntä-musiikkia, itse sstuin olemaan juuri kirkon takana, kun melko aavemaista musiikkia alkoi kuulua, joka sopi juuri siihen hetkeen ja tunnelmaan.
Tällaisia tunnelmia ja kuvia siis eiliseltä valofestivaalilta, oikein rentouttavaa ja mukavaa sunnuntaita!!

1 kommentti:

  1. Sitä se on elämä yleensä tavallista arkea. Jos olis aina pyhäaika ei se maistuis miltään. Onneksi on arkielämää.
    Hienoja kuvia tuolta hesasta, valot ovat mahtavat.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos