Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 27. tammikuuta 2017

Loistavaa perjantaita!

Niin vaan meni taas yksi viikko ja ollaan perjantaissa. Tuntuu kuin viikko toisensa perään lipuisi ohi melkoista vauhtia. Tänään on ollut loistava päivä, ja puhun nyt taas siitä säästä;) Mutta aurinko paistoi ja linnut lauloi...oli sanalla sanoen keväistä...onkohan sitten toukokuulla talvista ja tulevatko ne talven paukkupakkaset vielä?


Meteorologit ja muutkin säitä seurailevat ovat myös havainneet nämä yllättävän keväiset sääolosuhteet, on kuitenkin vasta tammikuu ja lämpöasteita on ollut jo yllättävän paljon, linnut ovat selkeästi myös havahtuneet, että on kovin  keväistä jo, olette varmasti itsekkin huomanneet, että linnut sirkuttelevat aamuisin ja aurinko ihan oikeasti lämmittää jo.


Taidan pyörähtää huomenna pitkästä aikaa läheisellä kirpparilla,  minulla on tapana käydä kiertelemässä silloin tällöin  siellä. On mielenkiintoista tavaroita katsellessaan, miettiä miksi joku on tuonut juuri kyseisen tavaran, esineen tai vaatteen myyntiin, toiselle tarpeeton voi jollekulle toiselle olla löytöjen löytö. Kirpputoreilla käy hyvin erilaisia ihmisiä, jos käy suhteellisen usein tietyllä kirpputorilla voi melko pian oppia tietyt henkilötyypit; Keräilijät, ns.ammattiostajat, nuoret, kierrättäjät, pikkulasten vanhemmat ja satunnaiset vierailijat. Mitä kirpputoreilta sitten etsitään? No...ainakin sesonkitavaraa, vaatteita, urheiluvälineitä, antiikkia ja lähestulkoon ihan kaikkea.


Toivottavasti aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua! !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos